reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kobiety podejrzewam, ze juz o tym bylo pisane, przepraszam za powtorke - mozecie mi powiedziec jak to jest z rozmiarowka hm? Tzn czy 62 pokrywa sie rzeczywiscie z innymi z tego rozmiaru czy nie bardzo?
Chce kupic body ale niestety do sklepu jechac nie moge wiec zamowilabym online.

Martita wielkanocne króliczki na czasie :) Niestety na newborn to chyba rzadko kiedy są przeceny :(

Beata super łóżeczko :) teraz pewnie jesteś już spokojna że wszystko gotowe, ale pamiętaj nogi jeszcze razem :p

Milka to Ty chyba duże szafy masz, ja to ciągle kombinuje jak pomieścić ciuszki Laury i dla maluszka, tylko to co niezbędne zostawiam, wszystko co Laurze za małe od razu wywożę do rodziców bo inaczej to bym się nie pomieściła. Ja mam do 68 poprasowane i poprane.

Mnie też wkurzają te ochraniacze czy baldachimy bo to przede wszystkie zbieracze kurzu które trzeba często prać. Chociaż ostatnio Laura zaczęła się w nocy obijać o szczebelki w łóżeczku więc jej założyłam ten ochraniacz ale jak ją zobaczyłam rano z nosem wciśniętym w ten ochraniacz to prawie zawału dostałam i zdjęłam w 3 sekundy. Póki dziecko maleńkie i się nie przemieszcza to jak dla mnie można taki ochraniacz założyć żeby nie było przytłoczone tą wielką przestrzenią łóżeczka i okolicy, ale jak zacznie się już przewracać to odradzam.

Lusinda popralam i poprasowalam wszystkie, mam sporo używanych i chciałam zeby juz byly takke świeże :) choć wiadomo, ze jak maly do nich podrosnie to i tak jeszcze raz będę prać :)

schauma u małego z mebli mam szafę, ale niedużą, komodę - dużą z kolei i kufer. wszystko wyładowane na full ciuszkami i rzeczami małego, pocieszam się tym, że systematycznie jak mały będzie wyrastal to będę je wynosić na strych i miejsce będzie się robiło.

reklama
Do góry