reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kobiety podejrzewam, ze juz o tym bylo pisane, przepraszam za powtorke - mozecie mi powiedziec jak to jest z rozmiarowka hm? Tzn czy 62 pokrywa sie rzeczywiscie z innymi z tego rozmiaru czy nie bardzo?
Chce kupic body ale niestety do sklepu jechac nie moge wiec zamowilabym online.

Martita wielkanocne króliczki na czasie :) Niestety na newborn to chyba rzadko kiedy są przeceny :(

Beata super łóżeczko :) teraz pewnie jesteś już spokojna że wszystko gotowe, ale pamiętaj nogi jeszcze razem :p

Milka to Ty chyba duże szafy masz, ja to ciągle kombinuje jak pomieścić ciuszki Laury i dla maluszka, tylko to co niezbędne zostawiam, wszystko co Laurze za małe od razu wywożę do rodziców bo inaczej to bym się nie pomieściła. Ja mam do 68 poprasowane i poprane.

Mnie też wkurzają te ochraniacze czy baldachimy bo to przede wszystkie zbieracze kurzu które trzeba często prać. Chociaż ostatnio Laura zaczęła się w nocy obijać o szczebelki w łóżeczku więc jej założyłam ten ochraniacz ale jak ją zobaczyłam rano z nosem wciśniętym w ten ochraniacz to prawie zawału dostałam i zdjęłam w 3 sekundy. Póki dziecko maleńkie i się nie przemieszcza to jak dla mnie można taki ochraniacz założyć żeby nie było przytłoczone tą wielką przestrzenią łóżeczka i okolicy, ale jak zacznie się już przewracać to odradzam.

Lusinda popralam i poprasowalam wszystkie, mam sporo używanych i chciałam zeby juz byly takke świeże :) choć wiadomo, ze jak maly do nich podrosnie to i tak jeszcze raz będę prać :)

schauma u małego z mebli mam szafę, ale niedużą, komodę - dużą z kolei i kufer. wszystko wyładowane na full ciuszkami i rzeczami małego, pocieszam się tym, że systematycznie jak mały będzie wyrastal to będę je wynosić na strych i miejsce będzie się robiło.

reklama
Do góry