reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita ile kroliczkow :D cudne!

Beata sliczne lozeczko! My naszego jeszcze nie zlozylismy bo na razie w tym miejscu gdzie ma stac to urzeduje suszarka na pranie. Tak myslalam zeby chociaz z kartonu je wyjac bez skladania zeby sie wietrzylo :)
A co do poscieli to mam tylko przescieradelka, musze jeszcze kocyki do przykrycia kupic i chyba starczy?

reklama
Martita przepiękne zakupy.
Polianna wg mnie to trochę mało. Ja liczę min 2 komplety na dobę no i nie zakładam prania co drugi dzień bo bym chyba oszalała.

PIĘKNE te wasze zakupy , Beata śliczne łóżeczko

Dzisiaj was zasypie swoimi zdjęciami zakupów....bo przyjdzie mi już wszystko :) już dzisiaj mogę odetchnąć i powiedzieć " jestem gotowa"

Beata łóżeczko prezentuje się bardzo ładnie :) podoba mi się kolor pościeli :) wow, w 1 wieczór wszystko popralas i poprasowalas? :szok: jak Ty to zrobilas?

Ja mam kilka kompletów pościeli , po dzieciach siostry .... a taką jedną konkretną kilkunastu elementową z baldachimem itp. moja mama się zaoferowała , że kupi.... będzie w neutralnym kolorze właśnie nie wiem jaką wybrać... zaraz mi może coś poradzicie ... troche mi czasem przykro , bo wszystko mam naprawdę neutralne ,oprócz ubranek , mój mąż jest z tych bardzo uniwersalnych ludzi i twierdzi, ze jak kupować, to tak żeby później może do chłopca też pasowało... czasami chciałabym jakieś elementy typowo dziewczęce ....

Nie wiem sama , proszę o pomoc..... 1.jpg 3.jpg 4.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    162,7 KB · Wyświetleń: 112
  • 3.jpg
    3.jpg
    140,2 KB · Wyświetleń: 117
  • 4.jpg
    4.jpg
    153,9 KB · Wyświetleń: 113
a co do tej poduszki to zamówilam, nie wiem czy się sprawdzi, zobaczymy.

ania50 no ja właśnie tak jak Ty w łóżeczku zamierzam mieć tylko prześcieradelko i ewentualnie kocyk. no moze jeszze płaską podusie. a dzidzie to w otulaczek będę najpierw zawijac.

reklama
milka jak w ogóle trafiłaś na taką poduszkę? bo ja nigdy wcześniej o niczym takim nie słyszałam ,ani nie czytałam.... jeśli można wiedzieć, dużo kosztuje taka poduszka?

Do góry