reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita ile kroliczkow :D cudne!

Beata sliczne lozeczko! My naszego jeszcze nie zlozylismy bo na razie w tym miejscu gdzie ma stac to urzeduje suszarka na pranie. Tak myslalam zeby chociaz z kartonu je wyjac bez skladania zeby sie wietrzylo :)
A co do poscieli to mam tylko przescieradelka, musze jeszcze kocyki do przykrycia kupic i chyba starczy?

reklama
Martita przepiękne zakupy.
Polianna wg mnie to trochę mało. Ja liczę min 2 komplety na dobę no i nie zakładam prania co drugi dzień bo bym chyba oszalała.

PIĘKNE te wasze zakupy , Beata śliczne łóżeczko

Dzisiaj was zasypie swoimi zdjęciami zakupów....bo przyjdzie mi już wszystko :) już dzisiaj mogę odetchnąć i powiedzieć " jestem gotowa"

Beata łóżeczko prezentuje się bardzo ładnie :) podoba mi się kolor pościeli :) wow, w 1 wieczór wszystko popralas i poprasowalas? :szok: jak Ty to zrobilas?

Ja mam kilka kompletów pościeli , po dzieciach siostry .... a taką jedną konkretną kilkunastu elementową z baldachimem itp. moja mama się zaoferowała , że kupi.... będzie w neutralnym kolorze właśnie nie wiem jaką wybrać... zaraz mi może coś poradzicie ... troche mi czasem przykro , bo wszystko mam naprawdę neutralne ,oprócz ubranek , mój mąż jest z tych bardzo uniwersalnych ludzi i twierdzi, ze jak kupować, to tak żeby później może do chłopca też pasowało... czasami chciałabym jakieś elementy typowo dziewczęce ....

Nie wiem sama , proszę o pomoc..... 1.jpg 3.jpg 4.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    162,7 KB · Wyświetleń: 110
  • 3.jpg
    3.jpg
    140,2 KB · Wyświetleń: 115
  • 4.jpg
    4.jpg
    153,9 KB · Wyświetleń: 111
a co do tej poduszki to zamówilam, nie wiem czy się sprawdzi, zobaczymy.

ania50 no ja właśnie tak jak Ty w łóżeczku zamierzam mieć tylko prześcieradelko i ewentualnie kocyk. no moze jeszze płaską podusie. a dzidzie to w otulaczek będę najpierw zawijac.

reklama
milka jak w ogóle trafiłaś na taką poduszkę? bo ja nigdy wcześniej o niczym takim nie słyszałam ,ani nie czytałam.... jeśli można wiedzieć, dużo kosztuje taka poduszka?

Do góry