reklama
renia1321
Fanka BB :)
milka poduszka na pewno nie zaszkodzi, takiemu maleństwu trzeba właśnie obracać główkę żeby nie leżało cały czas na tej samej stronie
rsz chociaż mam po synu cały zestaw z baldachimem, ochraniaczami i cudami wiankami to nie jestem fanką tych zestawów, moje dziecko będzie miało w łóżeczku materac, prześcieradło, rożek i kocyk minky bo nawet na poduszkę za wcześnie
rsz chociaż mam po synu cały zestaw z baldachimem, ochraniaczami i cudami wiankami to nie jestem fanką tych zestawów, moje dziecko będzie miało w łóżeczku materac, prześcieradło, rożek i kocyk minky bo nawet na poduszkę za wcześnie
Fenika ja tez mam spodenki dresowe w pingwinki i to na 4-6 msc-y więc wypadną na lato ale też przecenione były i z hm, takie fajne ze stwierdzilam, a co tam
renia dziękuję :* właśnie tak czytalam o tym obracaniu główki i stwierdziłam, ze ta podusia będzie wspomagaczem.
renia dziękuję :* właśnie tak czytalam o tym obracaniu główki i stwierdziłam, ze ta podusia będzie wspomagaczem.
a co do tej poduszki to zamówilam, nie wiem czy się sprawdzi, zobaczymy.
le.
A ta podusia od pierwszych dni zycia jest?? Jak ogladalam zdjecia to skojarzylam ze syn kolezanki ma taka plaska glowke. Myslalam zawsze ze to taka uroda..a to mozna korygowac...
Pieknevte wasze ubranka. Ja tez uwielbiam hm. Dostalam tez z nexta i tez jestem zadowolona. No i kroliczki tez u mnie kroluja
reklama
A co bluelovi pizala o ochraniaczach bo mi umknelo a ciezko dumam od kiedy i czy wogole ochraniacze zakladacA co do tej poduszki to mam jakas wizje, ze dziecko sie obraca buzia w te poduszke, ale to juz chyba jakas fobia po tym co bluelovi pisala o ochraniaczach.