Ja miałam podobnie jak Martita - zaczęłam się oczyszczać około 1 w nocy, wtedy też dostałam lekkich skurczy. Biegałam do toalety kilka - kilkanaście razy, a mocniejszych skurczy dostałam około 4. Do szpitala pojechałam dopiero o 7 rano Miałam dużo czasu
reklama
kochane co myślicie o takich poduszkach dla dzieci przeciw splaszczeniu główki - chyba dobrze przetlumaczylam, one tu się nazywają anti flat pillow?
jest sens czy zdzieranie kasy?
jest sens czy zdzieranie kasy?
Załączniki
klaczek2004
Fanka BB :)
A mi się podoba. Mija i tak się przekręcala i żadne pieluchy nie pomogły. Musiałam materac podnieść ale i tak nie poskutkowalo. Ciekawe czy u nas jest...musze zerknac
Lusinda890
Super Beata tylko moja żyrafa troszkę inna ja jakiś czas temu mówiłam że mam wszystko ale ciągle coś dokupuje
ze mnie teściowa się smieje że zanim mały się urodzi to ja jeszcze dwa razy pościel będę prała
ze mnie teściowa się smieje że zanim mały się urodzi to ja jeszcze dwa razy pościel będę prała
klaczek2004
Pięknie się prezentuje. Ja dopiero pościel upralam a twoja juz ubrana mam po Mii z takim wzorem tylko fioletowa. Bardzo dobrze się jej używa.
Lusinda890
Milka ja nigdzie nie wpadłam na taką poduszkę, ciekawe czy się sprawdza
reklama
klaczek2004
Lusinda ja też myślałam że wszystko. Pokazałam mężowi zestawienie ubranek a on zdziwiony ze tak mało body kopertowych. No i dokupilam na allegro. Poza tym mam 4 koszule a wszystkie okazały się za krotkie póki brzuszek jest. Z małą byłam szczuplejsza a teraz hipopotam. No i dokupilam koszule i szlafrok. I jeszcze nożyczki musze kupic