reklama
Tez sie nad tym zastanawiam.
A zakupow nie zrobilam, tak jakos zlecial mi dzien. Jutro rano ogarne czesc. Lozeczko musze z rodzina wybrac bo im obiecalam a dzis nie wybralismy. I do rossmanna musze ale to auto potrzebuje a snieg spadl wiec nie jutro. Jutro kupuje na allegro wiekszosc. Reszte w pt albo w week z mezem w zaleznosci co z autem. Ale do konca tyg mam zamiar kupic wszystko
A zakupow nie zrobilam, tak jakos zlecial mi dzien. Jutro rano ogarne czesc. Lozeczko musze z rodzina wybrac bo im obiecalam a dzis nie wybralismy. I do rossmanna musze ale to auto potrzebuje a snieg spadl wiec nie jutro. Jutro kupuje na allegro wiekszosc. Reszte w pt albo w week z mezem w zaleznosci co z autem. Ale do konca tyg mam zamiar kupic wszystko
Ja nie. Wstrzymuje sie do pojawienia problemu poza tym chybs zdecyduje sie na rozwiazanie ktore podsunela jedna dziewczyn( przepraszam nie pamiętam ktora) ze sa nagrania w internecie bo w sumie tak na prawdr nie wiem co siadzie malutkie i ktory dzwiek bedzie ja uspakajal.
Lusinda890
Fanka BB :)
Ja póki co też nie kupiłam chociaż co raz bardziej mam ochote na tego szumisia no ale jeszcze się zastanawiam
reklama