reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mam ochraniacz ale tylko za główka dziecka i na jednym boku. Musze je widzieć dlatego ten uważam ze za dlugi

reklama
ja mam mały standardowy za główką i boczki kawałek, ale nie wiem czy na początku będę zakładać. Bardziej myślałam o późniejszym czasie żeby nic maluszka nie rozpraszało jak będzie zasypiał.
Żółciutki jest bardzo ładny delikatny

no ja myślałam na później gdy dziecko bardziej ruchliwe wiadomo ze taki maluszek to za wiele się nie rusza ;)

Ja wczoraj założyłam ochraniacz dookoła łóżeczka ale ze maleństwo bedzie z nami w sypialni to przednia cześć zdejmę zeby z mojego łóżka widzieć co bedzie sie działo w łóżeczku...maluszek bedzie w rożku przez pierwsze tygodnie :)

Ja miałam ochraniacz, ale od 4-5 miesiąca życia, bo wcześniej Majeczka spała w koszu Mojżesza i teraz będzie tak samo :)

Ja rezygnuje z ochraniaczy bo się naczytałam że dziecko sie może tym przydusić a jak jest starsze to się po tym wspina... Wystraszyłam się i stwierdziłam że wolę nie kupować

Fenika - potwierdzam, ja swoja mala akrobatke w ostatniej chwili zlapalam...nie umiala jeszcze chodzic ale juz wstawala. Miala materac na najnizszym poziomie ale sobie cwaniara po ochraniaczu sie wspiela i jak weszlam to tak wisiala z glowa za lozeczkiem. Ale chyba za ciezki tylek miala i jednak przewazal dlatego nie fiknela glowa w dol tylko tak wisiala. Albo weszlam w dobrym momencie

u mnie nie było takich akcji jak pisze Kitki... za to notorycznie walenie w szczeble głową i wycie :/ źle to wspominam ...

A ja pokupowalam troszke. 20 aukcji bo tylko tyle pozwolilo mi wstawic do koszyka jednorazowo. Chcialam kolejne dodawac ale zadzwonilam i sprzexawca powiedzial ze jak kolejne zamowienie to kolejny koszt dostawy bo tak program maja i ble ble ble wiec stwiwrdzilam ze mam go gdzies bo tylko jeszcze 3 produkty chcialam kupic i nie bede za przesylke kolejne 25zl placic. Wiec jutro mam zamiar wyzebrac samochod od meza. Pojechac do szpitala po wyniki, do reumatologa, do rossmanna, do apteki bo mam ostatnia tabse eutyroxu nie wiem jakim cudem:confused:, do pepco po reczniki,i do smyka lub marketu jakiegos po prezrnty na sobotnie urodziny kolezanek corki. Nie wiem jak to ogarne. Bede styrana pewnie jak kon po westernie;)

reklama
Do góry