Dziewczyny nie pamietam czy was o to pytalam ale chyba nie. Chodzi mi o zakupy u jednego sprzedawcy na allegro i jeden koszt dostawy. Bo normalnie po jednej rzeczy to wuadomo robie kup teraz wybieram opcje dostawy w wiad do sprzedajacego wpisuje co chce i finito. A jak chce wiele rzeczy to jak? Najpierw wszystko dodaje do koszyka, Te wzystkie artykuly? A pozniej na koncu kup teraz? Wtedy moge wybrac 1 opcje dostawy i ok. Ale jak jest z wiad do sprzedajacego? Czy wtedy tez moge wyslac tylko 1 i tam mam umiescic wszystkie wzory/kolory do kazdej aukcji? Czy tez moge do kazdej aukcji osobno wyslac wiadomosc?
Tepa w tym jestem bo rzadko zamawiam przez allegro i zawsze pojedynczo albo zlecam zadanie mezowi teraz nie chce, wole sama na spokojnie bo zajmie mi to pewnie ze 2 godz jak bedziemy z cora wybierac a ten bedzie mnie pewnie poganial i skonczy sie nerwami i pytaniami, a po co ci to, a po co tamto, a do czego to
Podpowiedzcie mi jak Wy to zamawialyscie bo pewnie cos pokrece i bede poznuej tydzien odkrecac
Tepa w tym jestem bo rzadko zamawiam przez allegro i zawsze pojedynczo albo zlecam zadanie mezowi teraz nie chce, wole sama na spokojnie bo zajmie mi to pewnie ze 2 godz jak bedziemy z cora wybierac a ten bedzie mnie pewnie poganial i skonczy sie nerwami i pytaniami, a po co ci to, a po co tamto, a do czego to
Podpowiedzcie mi jak Wy to zamawialyscie bo pewnie cos pokrece i bede poznuej tydzien odkrecac