reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny nie pamietam czy was o to pytalam ale chyba nie. Chodzi mi o zakupy u jednego sprzedawcy na allegro i jeden koszt dostawy. Bo normalnie po jednej rzeczy to wuadomo robie kup teraz wybieram opcje dostawy w wiad do sprzedajacego wpisuje co chce i finito. A jak chce wiele rzeczy to jak? Najpierw wszystko dodaje do koszyka, Te wzystkie artykuly? A pozniej na koncu kup teraz? Wtedy moge wybrac 1 opcje dostawy i ok. Ale jak jest z wiad do sprzedajacego? Czy wtedy tez moge wyslac tylko 1 i tam mam umiescic wszystkie wzory/kolory do kazdej aukcji? Czy tez moge do kazdej aukcji osobno wyslac wiadomosc?
Tepa w tym jestem bo rzadko zamawiam przez allegro i zawsze pojedynczo albo zlecam zadanie mezowi;) teraz nie chce, wole sama na spokojnie bo zajmie mi to pewnie ze 2 godz jak bedziemy z cora wybierac a ten bedzie mnie pewnie poganial i skonczy sie nerwami i pytaniami, a po co ci to, a po co tamto, a do czego to:rolleyes:

Podpowiedzcie mi jak Wy to zamawialyscie bo pewnie cos pokrece i bede poznuej tydzien odkrecac

reklama
Sweetka ja kupilam miękki rozek.

Kitki tak najpierw do koszyka a pozniej kup i przy ostatnim jak kupisz robisz wiadomość co do dostawy yo zaznaczasz pozostałe aukcje no i w jednej wiadomości te uwagi co i jak. Ja podawalam nazwe aykcji i o co mi chodzi i tak po kolei

No wlasnie boje sie tych pomylek i niedomowien bo odsylac nie zamierzam pozniej. Zrobie jak mowicie, napisze nr aukcji i co to ma byc.
W tym tyg bede w koncu zamawiac, mezowi dalej firma nie przelala ale na szczescie 15 powinni nam przelac za najem mieszkania takze w koncu...juz tak nogami przebieram ze maz ma mnie dosc i mowi zebym brala i zamawiala i nie patrzyla bo ze mna oszaleje ale ja nie chce ruszac kasy na jedzenie ani podstawowe wydatki bo az tak sie nie pali przeciez.
Tzn. Pali sie jak widze jak w polu przy Was jestem;)

Pasowaloby do tej czarnej torby do wozka☺.
Ja jeszcze nie mam ani torby ani parasolki. Z corka parasolke uzywalam sporadycznie bo jak chcialam zlozyc wozek to musialam ja odkrecac, pozniej nie chcialo mi sie przykrecac i tak walala sie czesciej w bagazniku niz byla uzywana. Pozniej zaczela sie zsuwac ale moze dlatego ze nie byla oryginalna. A Ty chcesz oryginalna kupic?

Wlasnie chce kupic oryginalna, a jest tylko piec kolorów do wyboru. Zastanawiam się nad czarna albo nad Comic, tylko boje się ze czarna bedzie się nagrzewać (?)

Martita mi się wydaje że czarna jest w porządku bo taka uniwersalna i do każdego koloru pasuje.
Też myślałam o czarnej parasolce bo wiem że czerwoną ciężko będzie mi dobrać bo różne odcienie bywają. Chyba sobie jednak ją odpuszczę bo i tak przy wózku mam przedłużany daszek zarówno przy gondoli i spacerówce więc wydaje mi się że w takim razie dobrze będzie zakrywać dziecko.

Martita - mi sie wydaje ze nie bedzie sie nagrzewac, to sa specjalne materialy do tego przeznaczone przeciez.
Ja mialam grafitowa spacerowke i nic mi sie nie nagrzewalo

reklama
Do góry