reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja dokupiłam później na podczerwien w razie gdyby tamten się popsul, ale nie mierzy tak dokładnie jak nasz douszny. Na pewno wszystko zależy od modelu jaki się wybierze.

reklama
No ja nie pamiętam modelu jaki mi Pani w aptece poleciła, ale mówiła że najlepszy w porównaniu z pozostałymi a cenowo wcale nie był najdroższy. Tylko ostatnio nie mogłam na nią trafić tylko jakaś młoda aptekarka była i ona nie do końca ogarnięta więc odpuściłam z zakupem i później zrobię jeszcze jedno podejście. Pamiętam tylko że to był właśnie taki na podczerwień że temp pomieszczenia też zmierzę i wodę.

Kupilam dwa biustonosze do karmienia: jeden ten co linkowalam kiedsy z Alles a drugi taki z Mitex:

5626864137.jpg

ciekawe tylko czy będę po porodzie wygladac w nim tak slicznie i promiennie jak ta pani na zdjęciu :D

Załączniki

• 5626864137.jpg
    5626864137.jpg
    82,9 KB · Wyświetleń: 66
Kitki trzymam kciuki, na pewno będzie ok, dobrze Malasowka pisze - chandry i doly ludzie łapią właśnie jak halny wieje, a mama mi mówiła, ze teraz w PL wszędzie tak wieje.

ja też wreszcie mam ogarniętą wyprawkę, jeszcze dzis byłam na zakupach i dokupilam kolderke z ochraniaczem minky białą, legginsy czy tez spodenki bez stopek na 62 rozmiar 2 sztuki z hm, kolejne malenkie skarpetki - dochodze do wniosku, ze uzaleznilam się od malutkich skarpetek. Dopadłam też taką białą poduszkę serce i wykorzystam to jako ta poduszkę rogal do karmienia :)

brakuje mi tylko płynów do płukania, wanienki i kosza Mojżesza. i mebelkow oczywiście. możliwe ze w tym tygodniu po nie pojedziemy więc wreszcie też wszystko popiore i poprasuje :)

No to mój termometr sprawdzę jak się mała urodzi ;-)

M. dzisiaj przywiózł materacyk do łóżeczka, żyrandol do pokoju malutkiej i trzy piękne ramki na obrazki bo były w promocji (ale to juz ja mu kazałam) po 16,99 za ramke 50×40 cm więc warto było wziąć. Brakuje mi jeszcze tylko komody... Ewentualnie jakiś dywanik :-)

reklama
Do góry