reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
No ja nie pamiętam modelu jaki mi Pani w aptece poleciła, ale mówiła że najlepszy w porównaniu z pozostałymi a cenowo wcale nie był najdroższy. Tylko ostatnio nie mogłam na nią trafić tylko jakaś młoda aptekarka była i ona nie do końca ogarnięta więc odpuściłam z zakupem i później zrobię jeszcze jedno podejście. Pamiętam tylko że to był właśnie taki na podczerwień że temp pomieszczenia też zmierzę i wodę.
Kitki trzymam kciuki, na pewno będzie ok, dobrze Malasowka pisze - chandry i doly ludzie łapią właśnie jak halny wieje, a mama mi mówiła, ze teraz w PL wszędzie tak wieje.
ja też wreszcie mam ogarniętą wyprawkę, jeszcze dzis byłam na zakupach i dokupilam kolderke z ochraniaczem minky białą, legginsy czy tez spodenki bez stopek na 62 rozmiar 2 sztuki z hm, kolejne malenkie skarpetki - dochodze do wniosku, ze uzaleznilam się od malutkich skarpetek. Dopadłam też taką białą poduszkę serce i wykorzystam to jako ta poduszkę rogal do karmienia
ja też wreszcie mam ogarniętą wyprawkę, jeszcze dzis byłam na zakupach i dokupilam kolderke z ochraniaczem minky białą, legginsy czy tez spodenki bez stopek na 62 rozmiar 2 sztuki z hm, kolejne malenkie skarpetki - dochodze do wniosku, ze uzaleznilam się od malutkich skarpetek. Dopadłam też taką białą poduszkę serce i wykorzystam to jako ta poduszkę rogal do karmienia
No to mój termometr sprawdzę jak się mała urodzi ;-)
M. dzisiaj przywiózł materacyk do łóżeczka, żyrandol do pokoju malutkiej i trzy piękne ramki na obrazki bo były w promocji (ale to juz ja mu kazałam) po 16,99 za ramke 50×40 cm więc warto było wziąć. Brakuje mi jeszcze tylko komody... Ewentualnie jakiś dywanik :-)
M. dzisiaj przywiózł materacyk do łóżeczka, żyrandol do pokoju malutkiej i trzy piękne ramki na obrazki bo były w promocji (ale to juz ja mu kazałam) po 16,99 za ramke 50×40 cm więc warto było wziąć. Brakuje mi jeszcze tylko komody... Ewentualnie jakiś dywanik :-)
reklama
ania50 proszę bardzo http://olx.pl/oferta/termometr-braun-thermoscan-5-irt4520-CID88-IDbYpgx.html