reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Takie zdjęcie na szybko :-) w sumie dzisiaj to nic specjalnego ;-)
9e61b3f8a51e548c918c3dd231546460.jpg

reklama
Ten termometr od Martity ma super opinie ale jest już niedostępny. Moze jakiś jego następca jest.
Tez chciałam douszny kupić bo podobno jest bardziej dokładny niż na podczerwień. No i myślę o tym aspiratorze elektrycznym ale nie wiem ktory:(

Super ciuszki i wozeczek, materac i zakupy wszystkie :-)
Alunia to z Ikea materac?
Któraś z was pytała o torbę ja jeszcze nie wiem w jaka się spakuje nie mam chyba żadnej co się nada...kupię albo pożyczę
To moje zakupy z Ikea i superpharm i naklejki dziś przyszły tez :-D

Załączniki

• 1455052790984.jpg
    1455052790984.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 106
  • 1455052800104.jpg
    1455052800104.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 107
  • 1455052808824.jpg
    1455052808824.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 104
Hehe ikea jednak rządzi ;-) ja robie pokój szaro żółty więc i lampa musi być żółta:-)
Materac jak najbardziej też z ikei ze sprężynami, taki jak chciałam. I powiem Wam, że jest różnica między tym piankowo kokosowym który był do łóżeczka.
Klaudyna też widziałam te ręczniki, ale w końcu się nie zdecydowałam.

Ja wczoraj zamowilam materac lateksowy, ciekawa jestem czy bedzie wart swojej ceny.

milka ktorego szumisia kupowalas? Kiedys byly takie z czterema nogami a teraz nigdzie ich nie widze. Ty masz takiego z dwoma nogami, okraglego? Zastanawiam sie czemu on ma nizsza cene na stronie niz tamte...

Ale szalejecie dziewczyny :) ladnie ladnie. kitki gdzie Ty do szpitala sie wybierasz, nie glupiej :* chociaz ja jakos dziwnie czuje ze ni tez juz zegar tyka, albo ze będę chodzić jeszcze dlugo dlugo.. Z tego wszystkiego poszlam tzn pojechalam sobie do fryzjera :D

reklama
Do góry