reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Ten termometr od Martity ma super opinie ale jest już niedostępny. Moze jakiś jego następca jest.
Tez chciałam douszny kupić bo podobno jest bardziej dokładny niż na podczerwień. No i myślę o tym aspiratorze elektrycznym ale nie wiem ktory
Tez chciałam douszny kupić bo podobno jest bardziej dokładny niż na podczerwień. No i myślę o tym aspiratorze elektrycznym ale nie wiem ktory
klaudynaaa
Super ciuszki i wozeczek, materac i zakupy wszystkie :-)
Alunia to z Ikea materac?
Któraś z was pytała o torbę ja jeszcze nie wiem w jaka się spakuje nie mam chyba żadnej co się nada...kupię albo pożyczę
To moje zakupy z Ikea i superpharm i naklejki dziś przyszły tez
Alunia to z Ikea materac?
Któraś z was pytała o torbę ja jeszcze nie wiem w jaka się spakuje nie mam chyba żadnej co się nada...kupię albo pożyczę
To moje zakupy z Ikea i superpharm i naklejki dziś przyszły tez
Załączniki
Hehe ikea jednak rządzi ;-) ja robie pokój szaro żółty więc i lampa musi być żółta:-)
Materac jak najbardziej też z ikei ze sprężynami, taki jak chciałam. I powiem Wam, że jest różnica między tym piankowo kokosowym który był do łóżeczka.
Klaudyna też widziałam te ręczniki, ale w końcu się nie zdecydowałam.
Materac jak najbardziej też z ikei ze sprężynami, taki jak chciałam. I powiem Wam, że jest różnica między tym piankowo kokosowym który był do łóżeczka.
Klaudyna też widziałam te ręczniki, ale w końcu się nie zdecydowałam.
Ja wczoraj zamowilam materac lateksowy, ciekawa jestem czy bedzie wart swojej ceny.
milka ktorego szumisia kupowalas? Kiedys byly takie z czterema nogami a teraz nigdzie ich nie widze. Ty masz takiego z dwoma nogami, okraglego? Zastanawiam sie czemu on ma nizsza cene na stronie niz tamte...
milka ktorego szumisia kupowalas? Kiedys byly takie z czterema nogami a teraz nigdzie ich nie widze. Ty masz takiego z dwoma nogami, okraglego? Zastanawiam sie czemu on ma nizsza cene na stronie niz tamte...
ania12344
Ale szalejecie dziewczyny ladnie ladnie. kitki gdzie Ty do szpitala sie wybierasz, nie glupiej :* chociaz ja jakos dziwnie czuje ze ni tez juz zegar tyka, albo ze będę chodzić jeszcze dlugo dlugo.. Z tego wszystkiego poszlam tzn pojechalam sobie do fryzjera
klaudynaaa
Ja materace oba mam z Ikea właśnie taki pianka i sprężyny a drugi sama pianka
reklama