reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Slicznosci...wszystko takie piekne☺.
A polecacie jakies reczniki z kapturkiem? Zalezy mi zeby byly takie grubsze mieciutkie.
Ja mam ikea najblizej w poznaniu czyli 2.5 godz jazdy wiec odpada. Bylismy latem po biurko dla corki ale wtedy juz w ciazy bylam i nie wiedzialam, myslalam ze sie zatrulam i tak sie zle czulam ze mialam wszystko gdzies w tej ikei byle szybciej do wyjcia i do domu;)

Dziewczyny byłam dzisiaj rano na zakupach spożywczych. Obok był sklep Pepco, i weź nie zajdź.......
Nie mogłam się powstrzymać. Trafiłam na super wyprzedaż. Za niecałe 19 zł kupiłam bodziaka, leginsy/spodnie ze stópkami, czapeczkę i 3 pary skarpetek. I weź nie kup... no przecież zgrzeszyłabym jakbym tego wszystkiego nie kupiła w takiej cenie... ;-) ;)

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    119,1 KB · Wyświetleń: 99
Beatka, zastanawiałam się nad tą czapeczką, ale w końcu nie wzięłam bo wydawała mi się strasznie mała - ta na 56 i ta na 62 też, ale może poprostu nie pamiętam jaką małą główkę miała Maja :D Tylko 33cm ale wydawała mi się większa.

reklama
Do góry