reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ania - super wózek ! Dobry patent, że grzeczniejszy Dzidziuś z tyłu :D

Cudne macie te ciuszki wszystkie ! Te miętowe bodziaki i pajace - cudo! :)

Alunia - super wózek - WOW za 400 zł?? Super cena :) !

Ja pewnie dzisiaj idę zamówić "ciężki osprzęt" dla Małej :D

A to nasze kocyki, jeszcze zamówiłam komplet kocyk z płaską podusia minky, czekam na przesyłkę.
A pajacyk dostałam od kolezanki:laugh2::unsure:

Załączniki

• IMG_20160209_150637.jpg
    IMG_20160209_150637.jpg
    621,8 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_20160209_150841.jpg
    IMG_20160209_150841.jpg
    234 KB · Wyświetleń: 76
Jeszcze sporo rzeczy nie mam. Zostało mi do kupienia łóżeczko i wózek, które zamawiam na początku marca. Oprócz tego wanienka (moi rodzice mają kupić), karuzela nad łóżeczko (chrzestny małego ma kupić) no i staniki do karmienia i kilka kosmetyków. Torbę do szpitala chcę mieć spakowaną do końca lutego.
Jutro robię ostatnie pranie dzidziusiowych ciuszków i dokładnie sprawdzę czego ile mam żeby wiedzieć czy trzeba coś dokupić :biggrin2:

no akurat łóżeczka to też nie mam no ale to jeszcze przez moment, no i chce termometr kupić taki bezdotykowy ale to się nie mogę zdecydować:) resztę mogę po porodzie już kupić więc jestem spokojna bo na liście karuzela i leżaczek, no i nie wiem czy kupić mleko modyfikowane. ubranka poprane i wyprasowane, teraz tylko torbę spakować :)

reklama
Beata - ja na razie mam tylko ciuszki i wozek. Wizyte mam 22 lutego i do tego czasu chce miec juz wszystko kupione poprane i poprasowane bo mam przeczucie ze po wizycie czeka mnie szpital niestety i obowiam sie ze wyjde dopiero z synkiem. Kurde mam dzis taki zly dzien. Zle przeczucia. Ogolnie oby do jutra;)

Do góry