reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
A ja przesyłam zdjęcie ręcznika, jaki kupiła dzisiaj moja mama dla wnuczka :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    110,9 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny czy któraś miała jeszcze do czynienia z tym DelfiNoskiem? Nie mogę zadnych opinii znaleźć, są dotyczące innego modelu aspiratora i są raczej negatywne :/ napaliłam się na niego, bo nie wyobrażam sobie tej fridy, jak patrzę na samo opakowanie to mnie na wymioty bierze

Rsz, milka ale duże zakupy już zrobione.
A czy jest jeszcze jakąś kwietniówka, która ma tylko kilka rzeczy tak jak ja??? :-p
Beata piękny kubusiowy recznik.
Ja zamierzam kupić 1 ręcznik z kapturkiem 100cm, a drugi taki duży kąpielowy...

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
ubranka :) i to nie wszystkie :)wszystkie dostałam ..przeraza mnie ta ilośc ..,rozm do 6mc :)...reszta leży w pudłach I czeka na kolej ..uprane i pachnące ,czekam az mężu pomaluje sypialnie i poukładam w komodzie moje cudasne maluskie ubranka

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 160
Do góry