reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Byłam dzis lidlu, chciałam kupić stanik do karmienia ale oczywiście nie było już żadnego. Zostało kilka kompletów ubranek dla maluszków. No i wzięłam taki zestaw bo kolory mnie urzekły:tak: poluje na ubranka inne niż różowe:-p

Załączniki

• IMG_20160202_185921.jpg
    IMG_20160202_185921.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_20160202_185954.jpg
    IMG_20160202_185954.jpg
    945,8 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20160202_185921.jpg
    IMG_20160202_185921.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_20160202_185954.jpg
    IMG_20160202_185954.jpg
    945,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Jutro zrobie fotki bo przy tym swietle nic ne bedzie widac ;)
Tylko teraz po zakupach glupia baba sie zastanawiam czy materacyk z kokosa to dobry pomysł. Wcześniej sie nie zaglebialam w ten temat a widze ze jedni chwala a drudzy wrecz przeciwnie...
Łóżeczko niestety jeszcze nie zlozone.

Kasiunia - ladne kolorki ubranka maja. Ja tez dla cory stronilam od rozu;)

Ania - to zakupy w miare udane. A ci sprzedawcy to co laske robia? Sama bym poszla na sklep i poogladala jakby byli tacy niechetni:p

Nie byli nieuprzejmi czy cos tylko jacys tacy... za szybcy :D A my zmeczeni po wizycie i urzędzie miasta i jakos sie poddalismy ich tempu ;)

Ładne te kolorki faktycznie :) większość mam jak sie słyszy to unika różu w ubrankach dla córek a jak sie okazuje to w sklepach zawsze wiekszosc różowa :) jakieś dziwne upodobania producentów :) sama jak ide do znajomych ktorzy mają corki to probuje znaleźć coś nie różowego do ubrania

Ania a macie jakiś inny wózek upatrzony?
Niestety nie. Sprzedawca ogólnie polecał mi markę Camarelo, muszę się przyjrzeć innym ich modelom. Może zamiast Carery wprowadzili nowy model? Nieraz firmy zmieniają tylko nazwę i delikatnie design.

A ja jak dla siebie różu nie znoszę, chyba nie mam nawet jednej różowej rzeczy, tak dla córci lubię kupować ubranka w tym kolorze :D

W ogóle miałam dziś zaćmienie, wzięłam ze sobą na zakupy starą listę i okazuje się, że mnóstwa rzeczy jeszcze nie kupiłam :rolleyes2: Gdzie mój mózg?!

Zasięgnęłam informacji u źródła, producent mi napisał że to nieporozumienie, bo nie wycofują tego modelu :D Sklep miał prawdopodobnie niekompletny katalog a jak na złość nie mogli się dodzwonić do przedstawiciela. Całe szczęście nie muszę szukać innego wózka :)

reklama
Ania50 - to fajnie ze wszystko po twojej mysli☺

Dziewczyny poszukujace wozkow, Martita dobrze radzi, na necie jest teraz duzo ofert wyprzedazowych. Pozbywaja sie modeli z 2015r i mozna kupic wozek kilkaset zl taniej

Do góry