reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita - moja nadia tez sie uparla i mamy granatowe body i wieksze zolte kupila moja mama bj nadia koniecznie zolte chciala dla brata

reklama
bluelovi dzięki, ja wlasnie szukam czegos bardzo prostego ale musze mieć koniecznie szuflade. A jak wykonanie tego lozeczka?

Kitki ja miałam jeszcze w koszyku rajstopy, skarpetki i mate ale wybilam corce z glowy ;)

My skarpetki kupilysmy bo chciala ale rajstop nie. Nie lubie rajstop z lidla. Maty to ona na szczescie nawet nie widziala:)

Sweetka ja mam 2 małe paczki pampersów narazie, to juz na bieżąco będziemy dokupowac.
Bluelovi ja tez juz mam wszystko ale ciągle mnie cis skusi jeszcze, a wiesz ja to musze kupic podwójnie hehe mąż mnie juz wyzywa :p
Łóżeczek nie chce mi zlozyc bo po co. Zlozy jak będzie czas pffffff wózek do odebrania w sklepie a mu cuezko podjechac wrrrrrr a ja spac nie mogę bo mysle o wóziku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry