reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mam x move z 2012/ 2013 i on ma czarne koła i stelaż. Ale chyba dobrze jest teraz polować właśnie na wyprzedaz starszej kolekcji.

reklama
Super ! Dzięki dziewczyny za informację i rady :) Ja grzebałam po modelach w internecie i rzeczywiście te Xlandery się przewijały, tak samo jak Camarello Carera Ani50, natomiast w jednym sklepie proponowali nam Adamex Barletta, ale niestety nie mam nikogo kto miał i mógłby coś na ten temat powiedzieć :) No ale końcem tygodnia trzeba się będzie zdecydować ;) Dobry pomysł Kitki z tym rozglądaniem po wyprzedażach, można fajnie trafić :) Ja miałam wczoraj nalot na Pepco, udało się kupić małe co nieco ;) Kupuje te wszystkie wspaniałości i cały czas mam wrażenie, że jest za mało :D...kurde nałóg :)!

Hej kochane,,, nie odzywałam się 2 dni, bo totalnie nie mam siły.... wczoraj mi przyszło trochę rzeczy , wstawię wam potem zdjęcia... ogólnie jestem nie do życia... nie wiem czy te leki na mnie tak działają czy co:/

aha apropo pampersów i chusteczek , w rossmanie jest fajna promocja 6-pak chusteczek za niecałe 27zł

Malasowka - ja rozwazalam adamex pajero bo sie niby dobrze skladal i jeszcze podobal sie b mezowi riko nano ale on ma duzy stelarz wiec odpadl
Z takich ciut tanszych to mikrus venezia lub stars tez rozwazalismy ale w zadnym sklepie ich na zywo nie widzialam i sie balam tak w ciemno brac

Super ! Dzięki dziewczyny za informację i rady :) Ja grzebałam po modelach w internecie i rzeczywiście te Xlandery się przewijały, tak samo jak Camarello Carera Ani50, natomiast w jednym sklepie proponowali nam Adamex Barletta, ale niestety nie mam nikogo kto miał i mógłby coś na ten temat powiedzieć :) No ale końcem tygodnia trzeba się będzie zdecydować ;) Dobry pomysł Kitki z tym rozglądaniem po wyprzedażach, można fajnie trafić :) Ja miałam wczoraj nalot na Pepco, udało się kupić małe co nieco ;) Kupuje te wszystkie wspaniałości i cały czas mam wrażenie, że jest za mało :D...kurde nałóg :)!

Ja kupiłam adamexa tylko że york bo był na wyprzedaży w smykusiu. ale nie wiem czy polecać czy nie bo pojezdziłam nim tylko po domu :) Dopiero przy spacerówce okaże się czy to był dobry wybór :)

Moje zakupy 22.jpg 33.jpg 44.jpg 55.jpg 66.jpg

Załączniki

• 22.jpg
    22.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 89
  • 33.jpg
    33.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 88
  • 44.jpg
    44.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 91
  • 55.jpg