reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
kochane piękne ciuszki
Rsz w szpitalu dają podkłady na łóżko w domu już nie potrzebowałam
ja mogę wam polecić taki podkład z Ikea dla maleństwa jest miękki można go zwinąć mało miejsca zajmuje a używam go to teraz przy córci jak chce gdzieś albo u kogoś ja przewinąć rozkładam i gotowe
ja musze zerknąc co potrzebuję do szpitala i powoli zacząć brać się za wszystko bo przy was to jestem daleko w tyle
Rsz w szpitalu dają podkłady na łóżko w domu już nie potrzebowałam
ja mogę wam polecić taki podkład z Ikea dla maleństwa jest miękki można go zwinąć mało miejsca zajmuje a używam go to teraz przy córci jak chce gdzieś albo u kogoś ja przewinąć rozkładam i gotowe
ja musze zerknąc co potrzebuję do szpitala i powoli zacząć brać się za wszystko bo przy was to jestem daleko w tyle
Ja podkladow dla siebie używałam tylko przed porodem, podkladalam pod przescieradlo w razie w gdyby wody odeszly w nocy.
Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę pieluch tetrowych? Musze domówić kilka sztuk a chciałabym takie lepsze jakościowo, nie te najciensze
Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę pieluch tetrowych? Musze domówić kilka sztuk a chciałabym takie lepsze jakościowo, nie te najciensze
klaczek2004
Fanka BB :)
I ja dołączam się do pytania Martity.
Martita, klaczek, wczoraj zamawiałam na stronie empika pieluchy tetrowe z motherhood, pojedyncze sztuki były w promocji. Normalnie wychodzi 10 zł za sztukę a ja kupiłam po 5 zł z kawałkiem. Te pieluchy mają najwyższą gramaturę, tj. 140 i są podwójnie tkane.
http://www.empik.com/motherhood-pie...elone-kropki-motherhood,p1118030853,dziecko-p
http://www.empik.com/motherhood-pie...elone-kropki-motherhood,p1118030853,dziecko-p
reklama
super ja wczoraj zobaczyłam na empiku i tak nieśmiało zapytałam mężusia, na co on zaczął wrzucać do koszyka różne wzorki i o dziwo nawet nie marudził, po co mi pieluchy za 5 zł skoro można mieć po 2
przepraszam Was, ale zapomniałam napisać o tym - dobrze, że zapytałyście
przepraszam Was, ale zapomniałam napisać o tym - dobrze, że zapytałyście