reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Jadę dzis po płyn do prania i biorę sie za pranie :),,,uwielbiam uprasowane ciuszki ale nie lubię prasować..,Kolezanki mi mówią żebyś sie nie wyglupiala z prasowaniem ze wystarczy je wysuszyć na gorącym powietrzu w suszarce ..wiec nie wiem.,wyprasowane tak pięknie wyglądają :)

Ja nienawidzę prasować i tego też w domu nie robię. Wystarczy dobrze strzepnąć przed powieszeniem a później ładnie poskładać. Małemu tylko te wszystkie nowe rzeczy wypiorę i wyprasuję i na tym koniec. Też nie chce używać tych płynów dla dzieci tylko te płyny w których zawsze priorę bo proszków nie używam, jedynie płyn do płukania zmienie na taki sensitive dla dzieci

Rsz ja kupilam dwie paczki po 10 szt w rosmanie nie mam gdzie tego trzymac ale to ja dla dzidzi dla siebie nie potrzebuje w szpitalu klada a w domu nie pamietam zeby mi sie cos wylewalo.

Rsz - ja dla swojego szczeniaka kupowalam takie szpitalne niebieskie podklady co na lozko i rozkladalam mu przy drzwiach i na to sie zalatwial na poczatku. Zostalo mi jeszcze z 50 wiec wykorzystam bo sie tylko przewalaja

reklama
Dostaliśmy dzisiaj z mężem mały upominek od cioci i wujka - czekoladki i ubranko dla synusia.
Aż muszę się Wam pochwalić :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    153 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Do góry