Ja rozumiem ze one juz sie zajmuja troche maszynowo dziecmi ale to juz przegiecie ja pamietam jak grzecxnie prosilam dwa razy polozne zeby wojtusiowi wytarly oczka bo az ropki z glutkami mial az trzeci raz to jazde zrobilam na dyzurce . teraz wezme ze 3 ampulki soli fizj. I pare gazikow jalowych zeby sie nie uzerac .
reklama
Jak ja lezalam to te piguly od dzieci byly o wiele gorsze niz te polozne od kobiet. Wredne to takie. Wszystko z laska i glupie teksty "jak to to nie umie pani" a kurde skad mam umiec skoro to byl moj pierwszy kontakt z malym dzieckiem
Mikulinka
Fanka BB :)
Fakt dużo zależy od personelu .... ja nie jestem za tym zeby latac nad kazda jak nad ksiezniczka ale troche życzliwości. ...
To nie jest fajne tak świecić dubskiem ...
Dwa nawet i dla wielorodki pierwsze spotkanie z dzieckiem moze byc trudne ...
To nie jest fajne tak świecić dubskiem ...
Dwa nawet i dla wielorodki pierwsze spotkanie z dzieckiem moze byc trudne ...
Ewe1982
klaczek nawet nie wiedziałam że tam są do karmienia biustonosze. A do kiedy ta promocja*Mnie wczoraj pani w Esotiq skusila na promocję. Jak się wyda 300 zł to płaci się tylko 60 procent, czyli 120 tylko się płaci. No i wyszłam z 2 pięknymi stanikami do karmienia i figami. Także w Lidlu chyba już na stanik nie będę polowala, ale te rzeczy dla maluchow są fajne
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
marzenka2015
Justa ..super wyprawka ubraniowa napewno niczego ci nie zabraknie dla maluszków ..świetna pomoc ja tez prawie nie kupuje ubranek bo duzo dostałam...te pierwsze ciuszki sa dosłownie na chwilkę..
reklama