reklama
Ja dzisiaj dostałam listę od położnej i tak; oprócz dokumentów to 2 stare koszule, szlafrok, kapcie, klapki, kosmetyki, podpaski poporodowe, podkłady na łóżko duże, gatki siateczkowe jednorazowe, 2 wody mineralne, 2 lizaki to ostatnie mnie rozbroiło
W drugiej torbie mam mieć pampersy i chusteczki mokre, ubranko na wyjście dla maluszka, porzadne koszule i szlafrok z recznikiem, ogólnie na porodówce mogę wyglądać jak lump, ale na oddziale muszę być piękna jak mnie lekarze będą ogladać ;D, ciuszki dają swoje dla maluszka.
W drugiej torbie mam mieć pampersy i chusteczki mokre, ubranko na wyjście dla maluszka, porzadne koszule i szlafrok z recznikiem, ogólnie na porodówce mogę wyglądać jak lump, ale na oddziale muszę być piękna jak mnie lekarze będą ogladać ;D, ciuszki dają swoje dla maluszka.
Gary mają, ale jak chcę mogę mieć swoje, a o papierze nic nie mówiła, i tak będę się pakować z ogólnodostępnymi listami, bo np i tak wezmę parę ciuszków dla maluszka, nie będzie mi się chciało latać po oddziale i prosić o czyste ciuszki jak mi sie Mała Mi uleje. Butelkę też wezmę jakby się okazało, że karmić nie dam rady, mam straszną awersję do szpitalnych ubrań, nie wiem jak ja Małej Mi je ubiorę...
No wlasnie ja spakowalam ciuszki dla malego a planuje rodzic w zdrojach mam nadzieje ze nikt mi nie kaze go ubrac w szpitalne bo nie zniose tych sztywnych kaftanikow w ktorych guziczki sie rozpinaja albo ich brakuje tzn. Tak bylo na pomorzanach moze na zdrojach maja lepsze ,zobaczymy
Czy tak czy tak musze wziasc ciuszki bo jak bym zladowala na pomorzanach to tam daja tylko ciuszki te na pierwszy rzut czyli w to co polozna ubieze malucha na porodowce.
Czy tak czy tak musze wziasc ciuszki bo jak bym zladowala na pomorzanach to tam daja tylko ciuszki te na pierwszy rzut czyli w to co polozna ubieze malucha na porodowce.
reklama