reklama
a co wyczytałaś, pisz! jeszcze nie kupiłam więc jest czas na zmiane dec. Zwłaszcza ze drogie..Ja tez zaczęłam myśleć o tym lateksowym ale jak zaczęłam o nim dzisiaj czytać to tez nie jest ciekawie. Juz sama zglupialam. Jutro podejście drugie i musze podjąć ostateczna decyzję.
1
jakis link?Dziewczyny właśnie wyczytałam dużo na temat piankowych wysokoelastycznych. Najbardziej mnie przekonaly
Sweetka nie chce siać propagandy bo nie znam się na tym ale akurat trafiłam na takie forum, na którym piszą jakie problemy mieli z powodu jakiś pyłków, które wytwarzają się przy lateksowych. Są dobre opinie i złe. Czytałam tez jakiś artykuł i tez piszą o jakiś pylkach. Link do tego artykułu znalazłam na stronie www.forumpediatryczne.pl/forum/materac-dla-noworodka/watek/433796/2.html
Rozmowy zaczynają się z lat 2010 ale na ostatnich stronach są z listopada 2015 wiec nie takie stare posty. Przeczytałam wszystkie 8 stron i jakoś wstępnie pozostaje przy piankowym wysokoelastycznym. No chyba, że jutro znów wyczytam"coś ciekawego"
Rozmowy zaczynają się z lat 2010 ale na ostatnich stronach są z listopada 2015 wiec nie takie stare posty. Przeczytałam wszystkie 8 stron i jakoś wstępnie pozostaje przy piankowym wysokoelastycznym. No chyba, że jutro znów wyczytam"coś ciekawego"
reklama
polianna
Fanka BB :)
Mój mąż też z tych, którzy mają czas... Wkurza się gdy staję przy półkach dla dzieci. Ale jak tu nie myśleć o zakupach ? Dzisiaj miałam skurcze co kilkanaście minut i spanikowałam, już w myślach miałam zrobić listę żeby mąż mógł zrobić zakupy gdy będę w szpitalu. Wolałabym mieć już powoli wszystko, albo chociaż jakiś konkretny plan.
Kupuję z doskoku,same drobne rzeczy - dziś np. nakładki na sutki, sudocrem, oilatum do kąpieli i butelkę lovi.
Muszę podliczyć ubranka i zobaczyć czego mi brakuje...
Poza tym pozostają:
Łóżeczko ,materac, wózek, fotelik, śpiworek do wózka i łóżka, przewijak, laktator, staniki do karmienia, koszule do szpitala. Nie mówiąc o tym,że to trzeba gdzieś wszystko ustawić czyli zaplanować i wykonać przemeblowanie.
Kupuję z doskoku,same drobne rzeczy - dziś np. nakładki na sutki, sudocrem, oilatum do kąpieli i butelkę lovi.
Muszę podliczyć ubranka i zobaczyć czego mi brakuje...
Poza tym pozostają:
Łóżeczko ,materac, wózek, fotelik, śpiworek do wózka i łóżka, przewijak, laktator, staniki do karmienia, koszule do szpitala. Nie mówiąc o tym,że to trzeba gdzieś wszystko ustawić czyli zaplanować i wykonać przemeblowanie.