reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Alexia slyszalam ze te butelki są bardzo fajne. Podobno są faktycznie antykolkowe. Ale nigdy ich nie miałam. U nas Tt się sprawdzały z tym odpowietrzaczem antykolkowym.
Dziewczyny powiedzcie proszę co jeszcze trzeba mieć "w zestawie" z butelką? Szczotkę do czyszczenia pewnie, a płyn specjalny widziałam do mycia butelek - potrzebny taki czy w normalnym tez można? No i te wszystkie podgrzewacze, sterylizatory i takie tam nie wiem co do czego służy nawet
klaczek2004
Fanka BB :)
Fenika w płynie normalnym można myć. Ja tez czasem do zmywarki wkładamlam bo tam wyższa temperatura mycia jest. Ja bym sterylizatora na początku nie kupowała. Moze uda ci się piersią karmić i będzie niepotrzebny. A jak przejdziesz na mm to dokupisz.
Co do podgrzewacza, to roznie tu dziewczyny pisały. Ja miałam niedrogi i grzalo się wieki. Wodę w czajniku lub mikrofali podgrzewałam. A podgrzewacz czasem uzywalam aby mi temp mleka albo picia podtrzymał.
Co do podgrzewacza, to roznie tu dziewczyny pisały. Ja miałam niedrogi i grzalo się wieki. Wodę w czajniku lub mikrofali podgrzewałam. A podgrzewacz czasem uzywalam aby mi temp mleka albo picia podtrzymał.
reklama