reklama
Renia, a ile przesyłka z DE do DE do 1 kg? Możesz to dzisiaj koniecznie sprawdzić? Ja się na tym nie znam, ale jutro jedziemy do Goerlitz na zakupy, mogę dzisiaj usiąść i szyć, ale sprawę przesyłki jaką i ile w Niemczech musiałabyś ogarnąć Ty może będzie dużo taniej -ja z tych nie szprechen dojcz Byś musiała mi wtedy napisać co mam Pani w okienku powiedzieć i czy jakoś specjalnie u Was się pakuje paczki czy nie? No bo chyba w Goerlitz mają poczty nie?
Renia mam jeszcze bawełnę w Kubusia
Renia mam jeszcze bawełnę w Kubusia
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dawno tu nie zaglądałem a tu takie cudeńka.
Super ciuszki, zarąbiste wózki i ta pościel... super! Zarąbiste te Wasze zakupy.
Ja nadal nic nie mam prócz ciuszków, wanienki i fotelika.
Jutro składają mi meble do pokoju małej. Strachu mam co nie miara bo projekt sama wymyślalam. Jak coś będzie nie tak to już wiem na kogo zwali mój mąż. .. na mnie bo przecież ja takie chcialam...eh i znów nocka będzie dzisiaj nie przespana.
Co do aptek online to sprawdzałam wiele i tez jestem zdania że najwięcej można zaoszczędzić na gemini. Mam już listę na ich stronie zrobioną, teraz tylko przerzucic do koszyka i zamówić. Jednak ciągle cos zmieniam, dodaje, usuwam, po prostu nie mogę się zdecydować co kupić dlatego ze za duży wybór.
Super ciuszki, zarąbiste wózki i ta pościel... super! Zarąbiste te Wasze zakupy.
Ja nadal nic nie mam prócz ciuszków, wanienki i fotelika.
Jutro składają mi meble do pokoju małej. Strachu mam co nie miara bo projekt sama wymyślalam. Jak coś będzie nie tak to już wiem na kogo zwali mój mąż. .. na mnie bo przecież ja takie chcialam...eh i znów nocka będzie dzisiaj nie przespana.
Co do aptek online to sprawdzałam wiele i tez jestem zdania że najwięcej można zaoszczędzić na gemini. Mam już listę na ich stronie zrobioną, teraz tylko przerzucic do koszyka i zamówić. Jednak ciągle cos zmieniam, dodaje, usuwam, po prostu nie mogę się zdecydować co kupić dlatego ze za duży wybór.
Ja ja dzis mislam starcie z mezem bo powiedzialam ze na poczatku lutego zamawiamy reszte czyli lozeczko materac posciel reczniki wanienke kosmetyki i wszystko dla mnie itd a ten ze zwariowalam i ze po co tak szybko i ze na poczatku marca to najwczesniej bo po co zagracac mieszkanie mowie ze musze przeciez poprac ciuszki poprasowac poukladac ze lozko i materac musza wywietrzyc sie bo nowoscia beda smierdziec i ze przeciez nie wiadomo co bedzie zecjak trafie wczesniej do szpitala slbo zechca mi tego guza usuwac...a ten ze wtedy on sam wszystko kupi i po co panikuje wnerwil mnie ze hej. Ale jak zobaczyl moje nerwy to spuscil z tonu. Tylko ze on nigdy ot tak nie ustapi no gdziez by wiec rzucil tekstem do nadii kiedy robimy wypeawke dka brata w lutym czy w marcu po jej urodzinach corcia oczywiscie wybrala ze w lutym i na koniec dodala ze to mama decyduje i tyle On dobrze wiedzial ze ona tak wybierze bo zawsze jest za mna wiec specjalnie zapytal ze niby on chcial inaczej ale corka go namowila
ania50
Fanka BB :)
Warto tez sprawdzic jesli macie jakies okoliczne apteki, w ktorych mozna zamawiac online. Mam jedna taka na osiedlu obok i okazalo sie ze ceny maja nizsze niz gemini i dodatkowo odbior osobisty gratis niezaleznie od kwoty zamowienia
Dziewczyny zobaczcie tez aptekę: Www.aptekawaw.pl nie wiem czy będą miec wszystko co potrzebujecie ale ceny sa naprawde w porządku
Przesyłam zdjęcia ciuszków, zabawek itd. otrzymanych dzisiaj od siostry po synku. Moje pierwsze dzidziusiowe rzeczy
:-)
:-)
Załączniki
-
tmp_2626-DSC_0034-1919961835.JPG714,9 KB · Wyświetleń: 77
-
tmp_2626-DSC_00331416888020.JPG845,1 KB · Wyświetleń: 78
-
tmp_2626-DSC_0031872004704.JPG632,9 KB · Wyświetleń: 77
-
tmp_2626-DSC_0028-831392949.JPG649,6 KB · Wyświetleń: 72
-
tmp_2626-DSC_0027-1201700527.JPG786,7 KB · Wyświetleń: 69
-
tmp_2626-DSC_0026-137877352.JPG840,7 KB · Wyświetleń: 67
-
tmp_2626-DSC_00232014896969.JPG664,4 KB · Wyświetleń: 72
-
tmp_2626-DSC_00221532032512.JPG694,7 KB · Wyświetleń: 68
-
tmp_2626-DSC_00211832952061.JPG787,5 KB · Wyświetleń: 73
-
tmp_2626-DSC_0020-2134813479.JPG850,5 KB · Wyświetleń: 73
renia1321
Fanka BB :)
Beatka ale cudownosci śliczne i w jakim dobrym stanie ja mam po swoim bardziej znoszone
Ja jednak dziś nie pojechałam nigdzie bo nasmazylam tych placków i zaczęło mnie kluc w kroczu wiec się położyłam i wolę juz nie ryzykować lataniem po sklepie :/ Ale do spożywczego jeszcze męża wyślę bo mam ogromną ochotę na lody!!! Truskawkowe
Ja jednak dziś nie pojechałam nigdzie bo nasmazylam tych placków i zaczęło mnie kluc w kroczu wiec się położyłam i wolę juz nie ryzykować lataniem po sklepie :/ Ale do spożywczego jeszcze męża wyślę bo mam ogromną ochotę na lody!!! Truskawkowe
reklama