reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Alunia - ja nie mam nic przeciwko uxywanym tylko tak jak bluelovi - najlepiwj odbior osobisty i sama sprawdz. Chcesz xlandera xa jak rozumiem?
Wozki toznia sie cena bo sa z roznych rocznikow. Jesli maja szprychy w kolach to rocznik 2008 wiem bo sama taki mialam. I one sa najtansze ale tez zadtanow sie ile dzieci przeszly bo na pewno nie jedno przez tyle lat. Takiego bym nie kupila. Kolejne z 2009-2010 to maja takie kola jasne. Najnowsze sa te co maja kola czarne z rocznikow 2013 i nowsze i te sa pewnie najdrozsze. Jak ja patrzylam za uzywkami to szukalam tylko tych bo wiem jak stelarz sie zuzywa a to przeciez on w wozku najwazniejszy. Te kosztowaly ok 1000-1300 a uwazam ze tyle to duzo za uzywany i odtatecznie wzielismy nowy. Zwlaszcza ze dziadek zasponsorowal;)

reklama
co do wózków to racja ja szybko przeszłam na parasolkę bo wygodniej jest
ja chce kupić taką deskę dla córci nie ma innej opcji u mnie na jakieś wózki podwójne bo mam windę i to bardzo małą w bloku i nie wejdzie taki wózek tylko deska mnie ratuje ;-)
też lubię kupować używane produkty w dobrych cenach i dobrych firm np paraloskę tak kupiliśmy inglesiny, wózek kupiliśmy nowy z myślą o drugim dziecku że będzie w nim jeżdzić

Dziewczyny ja z wyprawki mam juz wszystko i tylko wózek nowy:)..tak jak juz wspomniałam udało nam sie kupić baaaardzo okazyjnie...nowy a cena jak za używany :)kompletnie mi nie przeszkadza ze dziecko ma rzeczy po innym dziecku....ja wczoraj pojechałam do lumpka..i kupiłam małemu kosz Mojżesza :)wiklinowy z uchwytami po bokach...z błękitna kokardka z boku ;) nie wiem czy małego będę w nim nosić..moze przyda sie na zabawki..a cena 2dol :)no to jak nie kupić;)

Kitki ..Odchowam moje bobo i moge wam podsyłac jako prezenty dla następnych waszych maluszków wszystkie moje łupy i wyprawkowe zbiory :)serio...i tak musze pózniej cos z tym zrobić ...moja siostra juz nie bedzie mieć dzieci, brat tez...tutaj męża rodzeństwo tez mowia ze nie wiec...

Ja tez nie planuje :))

Ja kupilam od corki sasiadki mojej tesciowej ;) znaja sie od wielu lat wiec wiedzialam ze nie kupuje kota w worku :) xlander xq jeszcze z tej seri z srebrnym stekazem kolor rocky i do tego gondole xmove juz z tych nowszych modeli 2013 tlniebieska :) jak nowka zadnej plamki :) takze jestem mega zadowolona bo jak dla wojtka kupowalismy nowy wozek to poszlo 1800zl z fotelikiem :errr:a po roku sprzedalam za 700 wiec tez za dlugo nie uzywam spacerowki od zestawu 3w1 ;)

A ja nie cierpię tych parasolek i cały czas nawet do zeszłego roku używałam tego wózka pierwszego Damian się do tej pory zmieści i ma wygodnie :) parasolke tylko do tramwaju... Nasz bardzo drogi nie był bo 2w1 za 1100 kupiliśmy ale zafowoleni jestesmy to też trzymalismy dla kolejnego dziecka :)

reklama
Hej;)okazało się ,że łóżeczka nie musimy kupować, bo dostaniemy... tak że bardzo się cieszę.... przebrałam wczoraj rzeczy po siostrzenicach, te wieksze dam do szwagra coreczki bo po co mają leżeć i czekać aż nasza założy jak, ich mała może już nosić... a oni z kolei dadzą nam te malenkie

Do góry