reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Czytalam duzo, pytalam na forach i wlasnie ten wozek najbardziej byl polecany. Dziewczyny pisza ze 2-3 latek spokojnie sie miesci. Ja planuje starszego wozic do jesieni.
Bluelovi myslalam o dostawce ale w moim przypadku sie nie sprawdzi. Meza nie ma calymi dniami, ja czesto wychodze na dlugie spacery i maly mi spi w wozku. Parki mam dosc daleko wiec wozek musze miec chociaz na wakacje. Pozniej sprzedam jedna gondole i bede miala spacerowke dla maluszka.
Dostawka siedzaca o kotorej pisalas to koszt ok 70f uzywana wiec wole doplacic troche
Bluelovi myslalam o dostawce ale w moim przypadku sie nie sprawdzi. Meza nie ma calymi dniami, ja czesto wychodze na dlugie spacery i maly mi spi w wozku. Parki mam dosc daleko wiec wozek musze miec chociaz na wakacje. Pozniej sprzedam jedna gondole i bede miala spacerowke dla maluszka.
Dostawka siedzaca o kotorej pisalas to koszt ok 70f uzywana wiec wole doplacic troche
Ostatnia edycja:
marzenka2015
Te mamusie ktore maja juz dzieci pewnie sie zgodzą z faktem ze nie warto dużo inwestować w wózek bo po pierwszym roku maluchy i tak w parasolkach jeżdżą ..przy pierwszym dziecku wszystko wydawało mi sie potrzebne i zwracałam uwagę na wymagania wiekowe według tego co pisze producent ..pózniej w praktyce prawie wcale sie nie było pokrycia...moje dzieci były dość wysokie na 3latka wiec ten pierwszy wózek był szybko nie praktyczny ..
Karolina1987W
Marzenka u nas jest duzy ruch w uzywanych rzeczach dla dzieci. Wiem, ze jesli cos mi nie zda egzaminu to nie bede miala problemu zeby sprzedac. Siedze i dalej nic nie wybralam hehehe
reklama
marzenka2015
Karolinka ja zamierzam wózek sprzedać po około 1,5 roku sama tez dla maleństwa mam masę używanych rzeczy ...wózek kupiłam za więcej niż 50% jego wartości wiec myśle dostać za niego ta cenę za która kupiłam i kupić dobra parasolkę
Ostatnia edycja: