reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny chyba znalazlam wozek dla nas. Icandy 2pear Tandem :)

Załączniki

• apple2pear19407_web_2.jpg
    apple2pear19407_web_2.jpg
    200,6 KB · Wyświetleń: 73
  • apple2pear_lnn_usu_web_2.jpg
    apple2pear_lnn_usu_web_2.jpg
    199,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Czytalam duzo, pytalam na forach i wlasnie ten wozek najbardziej byl polecany. Dziewczyny pisza ze 2-3 latek spokojnie sie miesci. Ja planuje starszego wozic do jesieni.

Bluelovi myslalam o dostawce ale w moim przypadku sie nie sprawdzi. Meza nie ma calymi dniami, ja czesto wychodze na dlugie spacery i maly mi spi w wozku. Parki mam dosc daleko wiec wozek musze miec chociaz na wakacje. Pozniej sprzedam jedna gondole i bede miala spacerowke dla maluszka.

Dostawka siedzaca o kotorej pisalas to koszt ok 70f uzywana wiec wole doplacic troche

Ostatnia edycja:
Te mamusie ktore maja juz dzieci pewnie sie zgodzą z faktem ze nie warto dużo inwestować w wózek bo po pierwszym roku maluchy i tak w parasolkach jeżdżą ;)..przy pierwszym dziecku wszystko wydawało mi sie potrzebne i zwracałam uwagę na wymagania wiekowe według tego co pisze producent ..pózniej w praktyce prawie wcale sie nie było pokrycia...moje dzieci były dość wysokie na 3latka wiec ten pierwszy wózek był szybko nie praktyczny ..

Marzenka u nas jest duzy ruch w uzywanych rzeczach dla dzieci. Wiem, ze jesli cos mi nie zda egzaminu to nie bede miala problemu zeby sprzedac. Siedze i dalej nic nie wybralam hehehe

reklama
Karolinka ja zamierzam wózek sprzedać po około 1,5 roku:) sama tez dla maleństwa mam masę używanych rzeczy ...wózek kupiłam za więcej niż 50% jego wartości wiec myśle dostać za niego ta cenę za która kupiłam i kupić dobra parasolkę ;)

Ostatnia edycja:
Do góry