reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kurczę a ja się wciąż nie mogę zdecydować na wozek:-( myslalam o uzywanym xlanderze bo na olx juz za 500 zl mozna kupic 3w1. A wy co myslicie o uzywanych wozkach?

Alunia nad gondola używana bym się nie zastanawiała. Ale spacerówki bym używanej nie kupiła. Chyba ze bym mogła obejrzeć o ocenić w jakim jest stanie. Ale x lander za 500 zł? To bardzo tanio. Zastanowilabym się czy wszystko jest ok

Aluniawdz ja patrze tylko uzywane wozki, jesli bysmy pracowali oboje z mezem to moze bym brala pod uwage nowy ale niestety. Nie przeszkadza mi uzywana gondolka. Dziecko lezy ubrane w niej i zazwyczaj na kocyku. Sa rzeczy,ktore musza byc nowe np gryzaki czy pieluszki tetrowe :p

Alunia ja kupilam xlandera spacerowke za 450 do tego gondole za 150 i fotelik maxi cosi pebble za 200 zl gondola jak ze sklepu spacerowka wyprana cala w pralce lacznie z buda i jest super czysty :)

Kurczę a ja się wciąż nie mogę zdecydować na wozek:-( myslalam o uzywanym xlanderze bo na olx juz za 500 zl mozna kupic 3w1. A wy co myslicie o uzywanych wozkach?
Aluniawdz ja właśnie kupilam używany wózek. I jestem mega zadowolona. Paczka dziś przyszła. Ten sam co Rzs kupila tylko uzywany w kolorze fioletowym. I cena super bo 1150 za zestaw 3w1. A tak jak piszecie dziewczyny ze za poltoraroku to wsadzimy dzieci w parasolki a wozki w odstawke.

reklama
Ja raczej też biorę pod uwagę używane wózki, bo wiadomo z kasą nie jest źle, ale też się nie przelewa, a wózek to w sumie najdrozsza rzecz. U mnie w łodzi sporo tych xlanderow i nie wiecej niz 900 zl najdrozszy kosztuje.

Do góry