reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Rsz wózek super wszystko co z dzieciaczkami sprawia nam dużo radości
ja już nie mam co kupować bo wszystko co ładne już mam i teraz czekam na maluszka żeby w końcu móc go ubierać
ja już nie mam co kupować bo wszystko co ładne już mam i teraz czekam na maluszka żeby w końcu móc go ubierać
Rsz - ladny wozek
Ja dzis nic nie kupilam synkowi, w smyku nic nie bylo to samo zalega. Corci tylko czapke i jakies przybory do szkoly, zmazujace pisaki itd bedzie miala radoche jak wroci
Zamowilam ten wozek w srode i na razie zadnego info ze wyslano ani nic przebieram juz nogami
Ja dzis nic nie kupilam synkowi, w smyku nic nie bylo to samo zalega. Corci tylko czapke i jakies przybory do szkoly, zmazujace pisaki itd bedzie miala radoche jak wroci
Zamowilam ten wozek w srode i na razie zadnego info ze wyslano ani nic przebieram juz nogami
Rsz fajny wozek ale drogi i nie powala mnie,za ta cene wybralabym cos innego ale kazdy ma swoj gust napewno jesli chcecie miec wiecej dzieci to ci posluzy i koszty sie rozloza ja mam niby 3 dziecko w drodze a na wozki juz wydalam z 5 tysiecy bo dla kazdego inny ,luska to dwa nawet miala
Tez wzielam pobraniowo. Na stronie niby napisane ze wysylka do 4 dni. Maz mowi ze wymyslam i ze dobrze choc weekend jeszczcze vedzie w domu mniej gratow jak ja mu dam graty... rozmawialam z tym sprzexawca w dniu zakupu dzwonilam by sprawdzili czy kolor dostepny to sprawdzal ze wszystko jest wiec teoretycznie powinni szybko wyslac
reklama
Kitki u mnie karton z wózkiem tez zagraca chalupe wiec rozumiem Twojego męża. A nie chce go wynosić do garażu bo u nas jest zimno. Ale cieszę się ze kupiłam bo teraz sam fotelik 100 zl droższy, a aukcji za te cenę co kupiłam to juz tez nie widziałam.