reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Rsz wózek super :) wszystko co z dzieciaczkami sprawia nam dużo radości :p
ja już nie mam co kupować bo wszystko co ładne już mam i teraz czekam na maluszka żeby w końcu móc go ubierać :)

Rsz - ladny wozek

Ja dzis nic nie kupilam synkowi, w smyku nic nie bylo to samo zalega. Corci tylko czapke i jakies przybory do szkoly, zmazujace pisaki itd bedzie miala radoche jak wroci

Zamowilam ten wozek w srode i na razie zadnego info ze wyslano ani nic:( przebieram juz nogami ;)

Rsz fajny wozek ale drogi i nie powala mnie,za ta cene wybralabym cos innego ale kazdy ma swoj gust napewno jesli chcecie miec wiecej dzieci to ci posluzy i koszty sie rozloza ja mam niby 3 dziecko w drodze a na wozki juz wydalam z 5 tysiecy bo dla kazdego inny ,luska to dwa nawet miala :)

Kitki zadzwon do nich jak sie denerwujesz ja zawsze biore pobraniowo wtedy szybko wysylaja bo chca kase a tak jak im.sie wplaci to sie ociagaja.

W środę bylam w smyku to juz wszystko baaardzo przebrane. Za to fajne promocje w mothercare.

Kitki do mnie tez nie pisali ze wysyłają, wiec spokojnie czekaj na paczke :)

Tez wzielam pobraniowo. Na stronie niby napisane ze wysylka do 4 dni. Maz mowi ze wymyslam i ze dobrze choc weekend jeszczcze vedzie w domu mniej gratow jak ja mu dam graty... rozmawialam z tym sprzexawca w dniu zakupu dzwonilam by sprawdzili czy kolor dostepny to sprawdzal ze wszystko jest wiec teoretycznie powinni szybko wyslac

reklama
Kitki u mnie karton z wózkiem tez zagraca chalupe ;) wiec rozumiem Twojego męża. A nie chce go wynosić do garażu bo u nas jest zimno. Ale cieszę się ze kupiłam bo teraz sam fotelik 100 zl droższy, a aukcji za te cenę co kupiłam to juz tez nie widziałam.

Do góry