reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mam cienki polarkowy zielony ze smokiem na 56 - corka wybierala ;) i ten grubasny na 62 ale pod ten gruby to mysle ze tylko body plus pajac a pod ten cienki jakies spodnie albo dresik i tez nie wiem czy sie zmiesci
Za te dzisiejsze dalam grosze bo po 10zl wiec nie majatek

reklama
Kitki ten szary masz ze Smyka? Tez taki mam na 62 i myślę że on jest za cienki na wyjście i spacery. Na pewno nic grubsze go pod niego nie wejdzie. No chyba ze masz jakiś inny☺niż ten o którym myślę.

Taki mocno gruby ocieplany szary w granatowe gwuazdki chyba. Nie mam go przy sobie bo u mamy zostawilam bo nie chcialo mi sie targac bo bez auta bylam

Pamietam, ze na początkowych stronach była dyskusja o gruszkach i aspiratorkach do noska, ale nie mogę znaleźć, co kupić? I jakiej firmy najlepszy?

Firma to chyba nie tak ważna, my używamy katarek lepiej wyciągnie niż gruszka..
Rsz to czekamy na wieści i foto wozeczka :)

reklama
Rsz - super ze taka decyzje podjelas. Lepiej dwa razy sprawdzic niz zalowac.

MiLadyyy- my mielismy Fride do noska. Katarka wtedy jeszxze nie bylo

Do góry