reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Zobaczcie jakie fajne spodnie dostałam od znajomej :-) są super wygodne, szkoda tylko że to rozmiar 36 bo długo w nich nie pochodzę... IMG_20151009_090550.jpg

Załączniki

• IMG_20151009_090550.jpg
    IMG_20151009_090550.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny do 11.10 w h and m online jest minus 40 procent na spodnie i jeansy. Nawet ciążowe:-)

Doczytałam że tylko na niektóe modele, ale moze któaś się skusi.

Ostatnia edycja:
beznazwy.jpgbeznazwy2.jpgbeznazwy3.jpg
Moje dzisiejsze zamówienia na h&m, trochę tak pod chłopca ale może dziewczynka się nie obrazi jak ja tak ubiore ;-)

Załączniki

• beznazwy.jpg
    beznazwy.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 71
  • beznazwy2.jpg
    beznazwy2.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 72
  • beznazwy3.jpg
    beznazwy3.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 73
Martita- a jaki rozmiar zamówiłaś? Śliczne są te ubranka i dla mojej panienki też zacznę się rozglądać żeby poczuć się może bardziej ciążowo ;)

Zamowilam 56, liczę na to ze druga dzidzia tez mala sie urodzi, Jula miała 52 cm i po porodzie mama dokupowala mi ubranka w rozmiarze 50,bo w tych 56 sie topila.

Moje dzidewczyny miały po 59cm, ale mimo to kojarzę, że ubranka 56 były w sam raz a te 62 musiały poczekać. Teraz chyba też dokupię kilka mniejszych.

reklama
Moja córcia miała 56 cm jak się urodziła i ubranka na 56 była troszkę za długie. Nie dokupowałam mniejszych, ale trochę tych 56 chodziła.

Do góry