reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kasiunia - tez uważam ze ten komplecik pościeli i ten ochraniacz na łóżeczko strasznie niepraktyczny, ale za to jest piękny, ślicznie wygląda

ta miękka gondolka to jest jakies rozwiązanie, ale gracco odpada, u mnie wszystkie koleżanki które miały strasznie narzekały na te wózki

tutaj link do bloga Mama Wozi Bardziej

reklama
Klaczek powiem Ci ze w praktyce lozeczko turystyczne rozni sie głównie tym ze na miekkie boki. Ja miałam takie z podniesieniem ze Noworodek jest wysoko tak jak w drewnianym. Do tego jest usztywnienie na dno i oczywiście na to materac ;)

Ja niezwykle kupowac wszystko. Po pierwsze ubrania wydałam. A po drugie przy przeprowadzce do de nic ze sobą nie wzięłam typu wanienka czy coś tylko jeden komplet poscieli mam

Martita są takie spacerowki tylko w większości dziecko jest tylem do matki

Kitki i nas gondola posluzyla 5 miesięcy a potem byl taki sam ryk jak u Ciebie

Fajny patent z tą gondolą. Ale to juz bym wolała normalny 2w1 kupić. Ja to chyba jestem z tych mam bardziej strachliwych - dziecko tyłem, budka nie przylega tak jak w gondoli, no i bałąbym się że dziecko nie jest wygodnie i że ma mało miejsca. Ale przyznam, że w tym Graco fajnie to wygląda.

Moja córcia nie miała problemó z gondolą, ładnie pzresypiała cały 3 h spacer, ale wiem że dzieci różnie reagują. Ciekaa jestem na co ostatecznie się zdecydujecie.

Fasolka ja też nie brałam w grudniu jedziemy to weźmiemy :) Martina a ty nie masz maclareny myślałam że do maclareny można dokupić gondole

Znam wiele osób które bardzo chwalą sobie maclerena , napewno w późniejszym czasie zakupie dla dzidzia , wózek parasolkę używaliśmy dla mojej córci przez 4 lata :)

Ostatnia edycja:
Myślę że polarowy kombinezon będzie ok :) jak zimniej to jeszcze kocyki em można przykryć i do auta- ja się tak na koniec marca na stawiam tak samo Damian wychodził :)

reklama
klaczek ja tak jak renia1321 kupie polarowy kombinezon... wezmę też welurowy pajacyk. Mój termin wypada pod koniec kwietnia, także jest większe prawdopodobieństwo ciepła. Ale mamuśki z początku kwietnia muszą się zaopatrzyć w cieplejsze ubranka ;-)

Do góry