reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

I na 74-80.
Lampa mi troche naswietla. W rzexzywistoaci nie maja takich wytartych czy jasniejszych miejsc.
To moj pierwszy raz i pani mowi ze dostawy maja w pn wiec dzis juz przebrane ale uwazam ze za taka cene to nawet po domu do biegania

Załączniki

• 1452258042998.jpg
    1452258042998.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 62
  • 1452258059603.jpg
    1452258059603.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 59
  • 1452258078789.jpg
    1452258078789.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 1452258097628.jpg
    1452258097628.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Super ciuszki :-) ja lubie chodzic na łowy też jak jest już trochę nizsza cena bo wtedy aż tak nie kusi a zawsze coś się fajnego znajdzie :-)

Martita - u mnie stanelo na xlanderze oczywiscie ;) nie wiem co na to maz bede go w weekend urabiac;) obejrzalam na zywo parw kolorow i juz mi sie nie podoba czarny. Chcialabym deep blue, blue albo aqua

Tak x pulse. Chce tym razem postawic na lzejszy. Zobaczymy czy bede zadowolona.
Sweetka - x pulse ma pompowane kola tylko tylnie. Przednie sa mniejsze i piankowe ale z takiej twardszej pianki. Poza tym x pulse jest kilka kg lzejszy. X move to jakby terenowka a x pulse osobowka;) w jednym i drugim siedzisko mozna w dwie strony. Wypina sie super latwo. Po zlozeniu x pulse jest o wiele mniejszy i to glowny powod dlaczego akurat ten.
Ja mialam juz xa to praktycznie taki jak x move tylko siedzisko w jedna strone tylko mozna. Super sie sprawdzil. Teraz sie troche boje ze x pulse jednak mniejszy i syn nie pojezdzi w nim tak dlugo jak corka no ona jezdzila do 3lat i bez problemu sie miescila. Ale tak mysle ze najwyzej sprzedac ok 2roku zycia synka albo szybciej i kupie taka zwykla spacerowke parasolke wtedy. Tylko zeby byla w razie w.

Zreszta musze jeszcze urobic meza a jak na razie to sie poklocilismy wiec dzis z nim na pewno o tym nie pogadam

reklama
Bardzo ladny kolor. Tez mi sie podoba ale boje sie za latwo bedzie sie brudzil. o ten aqua tez sie troche boje. Z tych ciemniejszych to deep blue ewentualnie ale widzialam na zywo i ciemny jest. Zobacze co mezulo powie na kolor

Do góry