reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Karmienie powoduje wzrost prolaktyny a ja od razu po porodze dostane leki hamujace wydzielanie prolaktyny wiec tym samym laktavja zaniknie od razu bo te leki sie tez podaje wlasnie na powstrzymanie laktacji. Takze ja tu nie mam nic do gadania czy chce czy nie;) ale powiem ci ze nie mam cisnienia na karmienie. Z corka strasznie chcialam cuda robilam i tak i siak i przez nakladki a ona nie chciala ssac. Sciagalam laktatorem co 3godz i karmilam ja z butli. Pierwsze tyg to masakra siedzialam tylko na laktatorze albo z butla w reku a w przerwavh miedzy mlekiem ja przebieralam. Pozniej zaczelo brakowac mi mleka i pol swoim pol modyfikow i zaczely sie cyrki bolacy brzuszek i kolki i maz powiedzial zebym dala spokoj i przestala zameczac siebie i dziecko. Przeszlismy tylko na mm. Kolki ustaly bo brzuszek sie przyzwyczail do jednego rodzaju mleczka. Corka ladnie spala nie chorowala i raczej nie choruje do tej pory. Takze teraz jyz cisnienia nie mam. Fajnie karmic ale nie za wszelka cene.
Zreszta ja i tak wyboru nie mam:)

Tak od razu po porodzie leki na prolaktyne bo jak nie to urosnie bo to naturalne po porodzie ze mocno rosnie. I od razu rezonans. Ale ze bedzie cc i znueczulenie to nie wiem ile po rezonans. Gin mowil ze raczej pare dnk musi minac bo ja musze miec z kontrastem tym najwiekszym i ten kontrast jest problemem i w ciaxy i po znieczuleniu niby.
Zobaczymy. Od tego slynnego prof nie dzwonia tak jak myslalam:( zadzwonie chyba jutro do gina i sie poskarze;) moze zrobili by mi ten zabieg jednak jeszcze z brzuszkiem. Chyba nawet tak bym wolala. Zreszta staram sie o tym nie myslec

reklama
A to moje dzisiejsze zakupy za cale 20zl :D
Rozm. 0-3miesiace

Załączniki

• 1452257885547.jpg
    1452257885547.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 1452257914518.jpg
    1452257914518.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 1452257939818.jpg
    1452257939818.jpg