reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Super wózek Dorotko tak jak i Mychy spacerówka, ale do mnie jakoś nie przemawiają 3 kołowce.Moja siostra miała 3 kołowy, ale w Irlandii mieszka, miała solidny wózek tak, że sadzała w nim córcie a z przodu na kółku siedział mój 4 letni synek jak mu się już iść nie chciało :-D.Na nasze polskie drogi ja wolę 4 kołowy raczej zwłaszcza, że cała zima przed nami do jeżdżenia.
coś takiego siostra miała ale ten troszkę inny Maclaren MX3-idealny wózek! (930863665) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam po moim synku Quinny Zapp ale mysle , ze on mi nie wystarczy jak zamontuje do niego maxi cosi to na poczatek moze byc ale potem na zime bede potrzebowala gleboki. A jako spacerowka tez sprawdza sie dopiero jak dziecko ma 1,5 roczku. Ale zatrzymam go bo on jest bardzo malutki i lekki po zlozeniu , a z racji tego , ze my bardzo duzo podrozujemy , nie zajmuje on duzo miesca w aucie . Myslalam o drugim wozku np Coneco. ( ale u mojej kolezanki strasznie szybko sie w nim kolka rozlecialy. )
Quinny | Zapp-twine

A mi się ten podoba, zobaczymy kosztuje 1200 zł jeszcze w miarę ale zobaczymy do września daleko:-D

KOLEKCJA 2010 Jumper X TAKO +fotelik AUKCJA PROD. (917701575) - Aukcje internetowe Allegro

A mi się ten podoba (kolor czarno - żółty), zobaczymy kosztuje 1200 zł jeszcze w miarę bo z fotelikiem ale zobaczymy do września daleko:-D
Sorki za podwójnego posta, nie zauważyłam że go nie edytowałam :/

Ja mam Tako Jumpera, ale poprzedniej starszej wersji, jest naprawdę godny polecenia (tylko w moim kółka przednie są na węższej osi - tak a la trójkołowy -wg mnie łatwiej się taki prowadzi), jedyną wg mnie wadą jest fotelik samochodowy, dość mały, wąski i niemowlak za bardzo jest w nim zgięty.
Za taką cenę b. dobra jakość. A teraz widzę, że jest full kolorów do wyboru :)

A mi się ten podoba, zobaczymy kosztuje 1200 zł jeszcze w miarę ale zobaczymy do września daleko:-D

KOLEKCJA 2010 Jumper X TAKO +fotelik AUKCJA PROD. (917701575) - Aukcje internetowe Allegro

A mi się ten podoba (kolor czarno - żółty), zobaczymy kosztuje 1200 zł jeszcze w miarę bo z fotelikiem ale zobaczymy do września daleko:-D
Sorki za podwójnego posta, nie zauważyłam że go nie edytowałam :/
Wózek super i nawet jest mój ubzdurany kolor sałaty :-D

z tego co sie orientuje to maclareny są bardzo dobre:tak:
a co do tako to nie wiem ,ale wyglada na stabilny i ma spory asortyment:tak:

Ten pierwszy to coś takiego jak ja bym chciala kupić, pisałam już o tym wcześniej tzn. na wątku głównym. Bardzo mi się podoba :tak:, ten drugi zaś jak dla mnie stanowczo za drogi :szok:ale jak kogoś stać to jest naprawdę super.

Co do wózków Quinny to wiecie co, tez byłam kiedys przeciwna trójkołowcom - zmieniłam zdanie!! Quinny speedi ma moja kuzynka i jak tylko wypróbowałam go kiedyś w ZOO i potem w hipermarkecie gdzie swobodnie manewrowałam pomiędzy regałami zakochalam się naprawdę. Jest fantastyczny, swobodnie zmieści nawet dwójkę dzieci naraz, ma szeroką spacerówkę. Usiadł w niej mój 4.5 letni synek ze swoim 3.5 letnim kuzynem i wiecie co.. dali radę bez problemu :tak::-);-)

reklama
Do góry