reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Dziewczynki, doradźcie mi proszę... mam okazję kupić dokładnie ten klasyczny wózek za 900 zł, kolor jak na zdjęciu
Roan Marita 504
od Dziewczyny tu od nas z forum, króciutko używany z dodatkowym oryginalnym fotelikiem do niego .. z Dziewczyną kontakt mam super.. Dziś musze dac odpowiedź.. Wy kochane macie doświadczenie, pomocy!!!

Roan rewelacja sami go kupujemy i w sobote jedziemy zamowic bo czeka sie na niego 2 tygodnie ja wybralam kolor 555 wozki sa bardzo dobre jesli chodzi o wygode i bezpieczenstwo maluszka gondola jest duza w sam raz na zime ze mozna dzidzie cieplutko ubrac i bedzie i tak miala duzo miejsca, jest mieciutki latwo sie nim steruje, moja ciotka jezdzi nim juz od zeszlego roku i nie ma o nim zadnego zlego zdania dlatego tez wlasnie kupuje go z uwagi ze jest sprawdzony przez kogos znajomego:) polecam:)

:-)hej no i wózek juz tez kupilismy jednak x-lander xt a nie xa :) takze dla synka mielismy trojkolowca i teraz dla córeczki tez:tak: rozne sa opinie na temat wozkow z trzema kolami ale ja bylam zadowolona:-)i mam nadzieje ze teraz tez bede .a oto naszej lenki bryka:
X LANDER MULTI ZESTAW GWARANCJA kol.2009 gratisy (1202697208) - Aukcje internetowe Allegro

super bryka , witam w gronie trójkołowców:tak:
ja też miałam ją kupić, ale ostatecznie mam rodeo abc design

a mi się na przykład ten wóz w ogóle nie podoba, wiem, wiem klasyka ale ja wolę zupełnie inny styl, no ale Tośka jeżeli ci się widzi, a w dodatku jak pisza dziewczyny sprawuje się ok, tp bierz.

reklama
monia bo jedni stawiaja na wygode inni na to aby był po prostu ładny :)
Ja taki miałam i naprawdę był rewelacyjny. Teraz małż wybierał i dlatego będzie inny choć za Maritą też sie oglądałam bo u nas dużo jeździ.
X Landery też bardzo mnie sie podobają ale budżet przekraczają :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry