reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

super wozeczek Magi, ale pewnie za2lata i tak lekka spacerowke kupisz,wygodniej.;-)

ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)

zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:
tez mam takie myśli- byle z Lenką ok

reklama
Magi - śliczny wózeczek, w sobotę jak byłam w ZOO to się przyglądałam tym wózkom, ładnie się prezentują i mają wiekszą gondolę, niż mi się wydawało.

Dziewczynki, doradźcie mi proszę... mam okazję kupić dokładnie ten klasyczny wózek za 900 zł, kolor jak na zdjęciu
Roan Marita 504
od Dziewczyny tu od nas z forum, króciutko używany z dodatkowym oryginalnym fotelikiem do niego .. z Dziewczyną kontakt mam super.. Dziś musze dac odpowiedź.. Wy kochane macie doświadczenie, pomocy!!!

Tosiu jesli chodzo o wozek to jest super - tez chcemy taki kupic tylko koloru wybrac nie umiemy:-) . Jesli chodzi o cene to dobra chociaz ... w jakims ze sklepow internetowych mozesz miec za 980 chociaz bez fotelika... ale z tego co sie orientowalam to foteliki Roana nie ciesza sie dobra opinia i jakoscia wykonania - my dlatego chcemy kupic Marite najprawdopodobniej ale fotelik kupilismy Maxi Cosi City . Ale wozek polecam , bo jest solidny , mysle ,ze dla malucha wygodny no i duzy.

Dziewczynki, doradźcie mi proszę... mam okazję kupić dokładnie ten klasyczny wózek za 900 zł, kolor jak na zdjęciu
Roan Marita 504
od Dziewczyny tu od nas z forum, króciutko używany z dodatkowym oryginalnym fotelikiem do niego .. z Dziewczyną kontakt mam super.. Dziś musze dac odpowiedź.. Wy kochane macie doświadczenie, pomocy!!!

Tosia - a mi sie wydaje, ze Akderk ma ten typ wozka?ale nie jestem pewna..mi sie tez podoba, wlasnie ze wzgledu na klasyke, no i ja tez mam swoj "kawa z mlekiem":)tylko zastanawia mnie , dlaczego ta dziewczyna go tak szybko sprzedaje?wiesz?

wiem dlaczego, wszystko mi wyjaśniła i nie musze się doszukiwac jakiś ukrytych powodów.. :-) mam z Nią super kontakt... a że jestem całkiem zielona i nie chciałabym głupotki zrobić a Wy jesteście najlepsze to pytam jeszcze Was.. :-)

Tosiu moja znajoma ma taki i widziałam na zywo...dla mnie jest super, jakbym mieszkała w domku a nie w bloku to bym wzieła tez...ona ma jescze do gondoli taka wkładne jakby nosidelko i narazie to stosuje bo i dzidzia nie lata po całej gondoli i pewnie jej lepiej wnosic mała do domu w nosidełku, nie ma potrzeby wózka tachac, no i druga reka wolna.

reklama
Tosiu- skoro wiesz dlaczego, to chyba bierz ten wozek? tak sie pytalam, bo znajomi kupili nowy wozek z POlski i po 4 miesiacach sprzedawali na allegro bo byl za ciezki i przednie kola nie byly skretne, no i nie sadze, zeby sie do tego przyznali!!!!
ale z tego co wiem, wozek dalej u nich stoi, wiec chyba nikt sie nie dal nabrac;)

Do góry