reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Właśnie się zastanawiałam nad sensem kupowania go - chodziło mi właśnie o to czy faktycznie starsze dzieciaczki z niego korzystają... Teraz już nie wiem czy warto go kupować ;-)

a ja mysle że on jak najbardziej się przyda, starsze dzieci przecież też muszą na czymś siedzieć :) moja niunia ma prawie 3 lata i smiało się do niego mieści ( moja dobra koleżanka kupiła dla swojego synka i Julcia zawsze jak jesteśmy w odwiedzinach to w nim oglada bajki )

ja tylko napisałam odczucia mojej kolezanki.

A sama tez zamierzam taki kupic, bo Ola pewnie jeszcze bedzie z niego korzystała, wiec w spadku nie dostane od siostry. Ola lezy w nim jak krolewna, a jak sie włączy wibracje, to w ogole jest mega szczesliwa. I jak siostra do Nas przyjezdza to zawsze ze soba go bierze. A ten z Fisher jest naprawde dobry, dziecko sie wcale w nim nie poci, bo jest z takich materiałow. Wiec Marta mozesz smigac na zakupy.

niby na dłuzej, ale podobno starsze dzieciaczki juz w nim nie chca lezec. Byłam ostatnio u mojej kolezanki i jej corcia, ktora ma 1,5 roku buja w nim misie i lalki. Przydał jej sie do pol roku.

to zalezy,bo moja uwielbia nadal,jzu sie rozklekotal pod jej pupa,bierze kocyk, misia i tak oglada baje. niewiem czy oddago siostrez, bede musiala kupic cos zastepczego

to zalezy,bo moja uwielbia nadal,jzu sie rozklekotal pod jej pupa,bierze kocyk, misia i tak oglada baje. niewiem czy oddago siostrez, bede musiala kupic cos zastepczego

młoda też włazi nadal do leżaka a ja próbuje ją odzwyczaić żeby mała miała gdzie leżeć i tez zastanawiam się nad takimi fotelikami okrągłymi... w biedronce chyba takie były...jutro może się zmobilizuję i poszukam...albo na allegro...

monia gryc jak przyjdą to daj znać jakie są i jakie mają wymiary bo ja ślepa nie widzę... chciałam też zamówić pościel HK aaaaa mam pytanko jeżeli któraś z was będzie kiedyś w pobliżu H&M'u to tam były takie fajne bidoniki różowe HK z fajnym ustnikiem bo takim gumowym...moze jakaś dobra duszyczka by mi kupiła taki i przesłała bo u nas nie ma:-(i na allegro nie ma..i nie wiem już gdzie szukać...dopłace jeszcze za drugi:rofl2:

wstrętnamałpko te krzesełka z biedronki sa rewelacyjne, moja niunia ma bardo podobny juz ponad rok i świetnie się sprawuje :)

ja w następnym tygodniu bede w H&M i jak będą te bidoniki to Ci kupie tylko ile chcesz jeden czy dwa??

ja tylko napisałam odczucia mojej kolezanki.

A sama tez zamierzam taki kupic, bo Ola pewnie jeszcze bedzie z niego korzystała, wiec w spadku nie dostane od siostry. Ola lezy w nim jak krolewna, a jak sie włączy wibracje, to w ogole jest mega szczesliwa. I jak siostra do Nas przyjezdza to zawsze ze soba go bierze. A ten z Fisher jest naprawde dobry, dziecko sie wcale w nim nie poci, bo jest z takich materiałow. Wiec Marta mozesz smigac na zakupy.

Jesteście nieocenione :D

A czy dzieciaczka od pierwszych dni można kłaść w leżaczku? :p:-p:baffled::eek:

reklama
Do góry