reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Właśnie się zastanawiałam nad sensem kupowania go - chodziło mi właśnie o to czy faktycznie starsze dzieciaczki z niego korzystają... Teraz już nie wiem czy warto go kupować ;-)

a ja mysle że on jak najbardziej się przyda, starsze dzieci przecież też muszą na czymś siedzieć :) moja niunia ma prawie 3 lata i smiało się do niego mieści ( moja dobra koleżanka kupiła dla swojego synka i Julcia zawsze jak jesteśmy w odwiedzinach to w nim oglada bajki )

ja tylko napisałam odczucia mojej kolezanki.

A sama tez zamierzam taki kupic, bo Ola pewnie jeszcze bedzie z niego korzystała, wiec w spadku nie dostane od siostry. Ola lezy w nim jak krolewna, a jak sie włączy wibracje, to w ogole jest mega szczesliwa. I jak siostra do Nas przyjezdza to zawsze ze soba go bierze. A ten z Fisher jest naprawde dobry, dziecko sie wcale w nim nie poci, bo jest z takich materiałow. Wiec Marta mozesz smigac na zakupy.

niby na dłuzej, ale podobno starsze dzieciaczki juz w nim nie chca lezec. Byłam ostatnio u mojej kolezanki i jej corcia, ktora ma 1,5 roku buja w nim misie i lalki. Przydał jej sie do pol roku.

to zalezy,bo moja uwielbia nadal,jzu sie rozklekotal pod jej pupa,bierze kocyk, misia i tak oglada baje. niewiem czy oddago siostrez, bede musiala kupic cos zastepczego

to zalezy,bo moja uwielbia nadal,jzu sie rozklekotal pod jej pupa,bierze kocyk, misia i tak oglada baje. niewiem czy oddago siostrez, bede musiala kupic cos zastepczego

młoda też włazi nadal do leżaka a ja próbuje ją odzwyczaić żeby mała miała gdzie leżeć i tez zastanawiam się nad takimi fotelikami okrągłymi... w biedronce chyba takie były...jutro może się zmobilizuję i poszukam...albo na allegro...

monia gryc jak przyjdą to daj znać jakie są i jakie mają wymiary bo ja ślepa nie widzę... chciałam też zamówić pościel HK aaaaa mam pytanko jeżeli któraś z was będzie kiedyś w pobliżu H&M'u to tam były takie fajne bidoniki różowe HK z fajnym ustnikiem bo takim gumowym...moze jakaś dobra duszyczka by mi kupiła taki i przesłała bo u nas nie ma:-(i na allegro nie ma..i nie wiem już gdzie szukać...dopłace jeszcze za drugi:rofl2:

wstrętnamałpko te krzesełka z biedronki sa rewelacyjne, moja niunia ma bardo podobny juz ponad rok i świetnie się sprawuje :)

ja w następnym tygodniu bede w H&M i jak będą te bidoniki to Ci kupie tylko ile chcesz jeden czy dwa??

ja tylko napisałam odczucia mojej kolezanki.

A sama tez zamierzam taki kupic, bo Ola pewnie jeszcze bedzie z niego korzystała, wiec w spadku nie dostane od siostry. Ola lezy w nim jak krolewna, a jak sie włączy wibracje, to w ogole jest mega szczesliwa. I jak siostra do Nas przyjezdza to zawsze ze soba go bierze. A ten z Fisher jest naprawde dobry, dziecko sie wcale w nim nie poci, bo jest z takich materiałow. Wiec Marta mozesz smigac na zakupy.

Jesteście nieocenione :D

A czy dzieciaczka od pierwszych dni można kłaść w leżaczku? :p:-p:baffled::eek:

reklama
Do góry