reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Margeritta moje dziewczyny maja faze na granie w karty jula umie grać w wojnę a mała też chce i wykłada karty i co jakis czas krzyczy wojna , ale ja bym obstawiała też na jakąs gre albo cos co dziecko uczy się koncentracji i zręczności

u nas wciąż królują zabawy tematyczne: w przyjęcie, w piknik dom, pokaz mody no i oczywiście w lekarza - "Doktor Dośka" jest naszym numerem jeden i Iś właśnie dostała przedwczesny prezent w postaci walizeczki pani doktor z całym osprzętowaniem ;-) szaleństwo na całego, teraz bada wszystkie swoje miśki, nas a na szyi wciąż nosi stetoskop. Jeny ile musiałam się natłumaczyć żeby go sobie pozwoliła zdjąć kiedy wychodziłyśmy na spacer "ale mamooo Dośka ma go na dworku, jeż chce!" :/

no i teraz jesteśmy w kropce bo przydałoby się kupić coś jeszcze i pomysłu brak co....

Czy któreś z Waszych Dzieciaczków ma rower biegowy? Jak się sprawdza, czy rośnie z Naszym Dwu i pół letnim Szkrabem.
Co możecie polecić?

Kania ja mam, ale jest w garażu. W zeszłym roku Laura była na niego za mała i tylko siedziała, a ja ją pchałam. W tym roku jeszcze jej nie przymierzałam. Kupiłam używany, bo wg mnie nie opłaca się nowego, bo są drogie i posłużą tylko chwileczkę. Daniel się szybko na nim nauczył jeździć (w zeszłym roku) i zaraz daliśmy mu taki normalny z pedałami.

mamy Hudory, Rowerek biegowy Ratzfratz Retro
maja dosc dobre opinie, jest lekki i mozna regulowac siodelko,
tylko misiek lubi jak sie go pcha, siega nozkami spokojnie, ale jeszcze testow na ulicy nie bylo, mhy moze dlatego, ze snieg jeszcze lezy, a po domu troche slabo sie jezdzi.
z wykonania ok, tylko musialam go wietrzyc bo smierdzial takim plastikiem jak go wyjelam z opakowania

reklama
Do góry