reklama
margerrita
Fanka BB :)
wow! dawidowe! ale Laura prezentow dostanie
u nas zdeydowanie lego/ puzlle i rózne gry logiczne no i autka oczywiscie na topie
oraz ciastolina, choc mi sie juz znudzila
za to moje dziecko nietrawi masktek, misow, pluszakow etc. poporsotu robi eksmisje ze swojego pokoju, a najchetniej by pewnie wyrzucil wszystkie
u nas zdeydowanie lego/ puzlle i rózne gry logiczne no i autka oczywiscie na topie
oraz ciastolina, choc mi sie juz znudzila
za to moje dziecko nietrawi masktek, misow, pluszakow etc. poporsotu robi eksmisje ze swojego pokoju, a najchetniej by pewnie wyrzucil wszystkie
rysia85
matka wariatka:)
Dziewczyny jakbyście miały w planach jakieś kreatywne "zabawki" dla swoich dzieciaczków to polecam PlayMais (świetna zabawa-zarówno dla dziecka jak i dla rodzica... PlayMais duży | Prolis )
Poza tym polecam świetną książkę pt; "Naciśnij mnie" (książka jest nie do czytania,ale jest super).Oto link do niej Naciśnij mnie - Tullet Herve za 27,99 zł | Książki empik.com
aaa i piaskowe obrazki (bomba!!!!) Piaskowe Obrazki - zestaw CIUCHCIA i MAPA SKARBÓW :: KreatywneDziecko - Zabawki, które dzieci lubią...
No dobra to już chyba wszystko...powiem Wam że dzięki tym "cudom" czas zimowy płynie ciut ciekawiej;-)
Poza tym polecam świetną książkę pt; "Naciśnij mnie" (książka jest nie do czytania,ale jest super).Oto link do niej Naciśnij mnie - Tullet Herve za 27,99 zł | Książki empik.com
aaa i piaskowe obrazki (bomba!!!!) Piaskowe Obrazki - zestaw CIUCHCIA i MAPA SKARBÓW :: KreatywneDziecko - Zabawki, które dzieci lubią...
No dobra to już chyba wszystko...powiem Wam że dzięki tym "cudom" czas zimowy płynie ciut ciekawiej;-)
JOLI77
Ryśka super te rzeczy- szczególnie podoba mi się ten PLAYMAIS.Cudo myślę tutaj o mojej starszej Kamili bo ona to artystyczna dusza i lubi tworzyć .A i Gabi też by się podobało.Zamówię na pewno:-)
dawidowe
jakie wasze dzieciaczki mają gry? Nie ma pomysłów a chętnie bym jej kupiła jakieś. Świetnie się bawi taką o się kręci i w niej są rybki które na zmiane otwierają buźki i trzeba je wyłowić wędką. Ma memory, ma dwa z łączeniem elementów takie puzzlowe, puzzli tez. Teraz kupiłam jej taka z magicznym długopisem ale dopiero czekamy na kuriera ;-). No i nie mam pomysłów właśnie na takie że coś trzeba zrobić.
rysia85
matka wariatka:)
Dawidowe my a raczej Miłosz lubi domino...my akurat mamy takie GRANNA GRA DOMINO KOLORY - sklep ZABAWKOWO (0689) - Bezpieczne i szybkie zakupy internetowe ,poza tym fajne jest (nie wiem czy to można nazwać grą),ale fajne są te układanki QUERCETTI Mozaika FANTACOLOR Junior 16 KART 4195 (2983610995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-)
reklama
Podziel się: