reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Mój Bartek ma 7 lat i jeździ w foteliku i będzie jeździł jeszcze długo wie ze to normalne podkladka nic nie daje to tak jakby było bez!niewiem ale w tej kwesti moje dzieci nie bedą mieć nic do gadania fotelik musi być i koniec a jak sie nie podoba to na piechotę!ja wychodzę z założenia ze nawet jak ten fotelik posłuży mi na dwa lata to i tak to dobrze wydane pieniądze nie zjem a fotelik kupię najbezpieczniejszy choćby był drogi niewybaczylabym sobie gdyby przez oszczędność stało sie coś mojemu dziecku!

reklama
WIOLI jestem tego samego zdania!

a to dla tak już gwoli jasności dla wszystkich:

Polskie przepisy w myśl UPoRD w art. 39 w punkcie 3. jasno określają zasady przewozu dzieci. Artykuł ten mówi, że „W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nieprzekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym”.

Podkładka podkładką. Właściwie zastanawiam się czemu jest w ogóle dopuszczona do użytku. Przecież ona wcale nie chroni przed uderzeniem bocznym.

Co do ceny fotelików i bezpieczeństwa.Każdy wie na jaki może sobie pozwolić.Ja chciałam kupić fotelik żeby miał przede wszystkim isofix plus nogę wspierająca.Nie mogłam kupić przez dłuższy czas i w końcu wzięłam pożyczkę.Trudno,do końca czerwca spłacę ale będę mogła wszędzie z dzieckiem pojechać gdzie chcę.

od czwartku w tesco jest wózek spacerówka firmy HAUCK za nie całe 180zł, czy ma któraś z Was go? bo wydaje mi się być lekki i poszukuję takiej parasolki do auta, by się zmieścił.
Bo na codzień używamy tego co miała od urodzenia 3w1.

tak, dokładnie jeszcze DZIULKA ma podobny i z tego co pamiętam to jest z niego też bardzo zadowolona. A 180zł to rzeczywiście bezcen :-)

reklama
Do góry