Mój Bartek ma 7 lat i jeździ w foteliku i będzie jeździł jeszcze długo wie ze to normalne podkladka nic nie daje to tak jakby było bez!niewiem ale w tej kwesti moje dzieci nie bedą mieć nic do gadania fotelik musi być i koniec a jak sie nie podoba to na piechotę!ja wychodzę z założenia ze nawet jak ten fotelik posłuży mi na dwa lata to i tak to dobrze wydane pieniądze nie zjem a fotelik kupię najbezpieczniejszy choćby był drogi niewybaczylabym sobie gdyby przez oszczędność stało sie coś mojemu dziecku!
reklama
makuc
Fanka BB :)
WIOLI jestem tego samego zdania!
a to dla tak już gwoli jasności dla wszystkich:
Polskie przepisy w myśl UPoRD w art. 39 w punkcie 3. jasno określają zasady przewozu dzieci. Artykuł ten mówi, że „W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nieprzekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym”.
a to dla tak już gwoli jasności dla wszystkich:
Polskie przepisy w myśl UPoRD w art. 39 w punkcie 3. jasno określają zasady przewozu dzieci. Artykuł ten mówi, że „W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nieprzekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym”.
czarodziejkaM
Co do ceny fotelików i bezpieczeństwa.Każdy wie na jaki może sobie pozwolić.Ja chciałam kupić fotelik żeby miał przede wszystkim isofix plus nogę wspierająca.Nie mogłam kupić przez dłuższy czas i w końcu wzięłam pożyczkę.Trudno,do końca czerwca spłacę ale będę mogła wszędzie z dzieckiem pojechać gdzie chcę.
cambria
Mama Karolka 2010
od czwartku w tesco jest wózek spacerówka firmy HAUCK za nie całe 180zł, czy ma któraś z Was go? bo wydaje mi się być lekki i poszukuję takiej parasolki do auta, by się zmieścił.
Bo na codzień używamy tego co miała od urodzenia 3w1.
Bo na codzień używamy tego co miała od urodzenia 3w1.
emiliab
elusia ja mam ten wózek. Dokładnie taki,jak jest w gazetce. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jest mały,lekki i super się pcha.
reklama
Podziel się: