reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Maga na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać zreszta nie kupujesz fotelika co miesiąc tak jak nat mówi to wydatek na lata

jest napisane, że trzeba się z nimi skontaktować i będą wymieniać te zapięcie, ale dopiero się dziś o tym dowiedziałam, więc po niedzieli zadzwonię co i jak

Ja nie do końca mogę się zgodzić z tym, że fotelik to wydatek na lata. Zgoda, w przypadku kupna takiego do 36kg (jak ma nat)- wtedy maluch pojeździ w nim do ok.5-6 r.ż.:tak: Niestety foteliki do 18kg wystarczą nam góra do 3r.ż. dziecka (takie też tutaj pokazywałyście). Wtedy będziemy musiały kupować kolejny, bo dziecko zwyczajnie nam wyrośnie :-( Bezpieczeństwo jest ważne, ale jak już mamy wydawać furę pieniędzy, to na odpowiednio duży fotelik. Wtedy to przynajmniej ma sens, bynajmniej dla mnie :-)

margeritta hehehe to nasze dzieciaczki by się dogadały w kwestii upodobań hahah szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy :/

Maga ja sobie na fotelik odłożyłam z chrzcin, więc mi tam żal kasy nie było, bo po pierwsze chodzi o bezpieczeństwo i wygodę no i tak jak dziewczyny mówią, to wydatek na lata więc tym bardziej lepiej zainwestować :) wiadomo, że jak się nie ma to się nie wyczaruje... ale z pewnością zrobiłabym wszystko, żeby jednak ten fotelik był jak najlepszy w cenie na którą mnie stać :) Na pewno coś dla siebie wybierzesz godzącego wszystkie aspekty :)

Cybexa mamy do 36kg więc już "na amen" :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry