reklama
Kania78
...
Dokładnie, popieram.Maga na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać zreszta nie kupujesz fotelika co miesiąc tak jak nat mówi to wydatek na lata
margerrita
Fanka BB :)
jest napisane, że trzeba się z nimi skontaktować i będą wymieniać te zapięcie, ale dopiero się dziś o tym dowiedziałam, więc po niedzieli zadzwonię co i jak
Ja nie do końca mogę się zgodzić z tym, że fotelik to wydatek na lata. Zgoda, w przypadku kupna takiego do 36kg (jak ma nat)- wtedy maluch pojeździ w nim do ok.5-6 r.ż. Niestety foteliki do 18kg wystarczą nam góra do 3r.ż. dziecka (takie też tutaj pokazywałyście). Wtedy będziemy musiały kupować kolejny, bo dziecko zwyczajnie nam wyrośnie :-( Bezpieczeństwo jest ważne, ale jak już mamy wydawać furę pieniędzy, to na odpowiednio duży fotelik. Wtedy to przynajmniej ma sens, bynajmniej dla mnie :-)
margeritta hehehe to nasze dzieciaczki by się dogadały w kwestii upodobań hahah szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy :/
Maga ja sobie na fotelik odłożyłam z chrzcin, więc mi tam żal kasy nie było, bo po pierwsze chodzi o bezpieczeństwo i wygodę no i tak jak dziewczyny mówią, to wydatek na lata więc tym bardziej lepiej zainwestować wiadomo, że jak się nie ma to się nie wyczaruje... ale z pewnością zrobiłabym wszystko, żeby jednak ten fotelik był jak najlepszy w cenie na którą mnie stać Na pewno coś dla siebie wybierzesz godzącego wszystkie aspekty
Cybexa mamy do 36kg więc już "na amen"
Maga ja sobie na fotelik odłożyłam z chrzcin, więc mi tam żal kasy nie było, bo po pierwsze chodzi o bezpieczeństwo i wygodę no i tak jak dziewczyny mówią, to wydatek na lata więc tym bardziej lepiej zainwestować wiadomo, że jak się nie ma to się nie wyczaruje... ale z pewnością zrobiłabym wszystko, żeby jednak ten fotelik był jak najlepszy w cenie na którą mnie stać Na pewno coś dla siebie wybierzesz godzącego wszystkie aspekty
Cybexa mamy do 36kg więc już "na amen"
Ostatnia edycja:
natolin
Fanka BB :)
Aniawa czemu do 5-6 r.z. skoro te do 36kg maja byc do 12 r.z.?
no właśnie? co potem??
reklama
Podziel się: