reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
jeśli chodzi o hauck to powiem, że jak na cenę 180 zł to warto, może nie są super, ale jak na lato i na parasolkę to są fajne, tylko podejrzewam, że jak dzieci podrosną to będzie ciężko je włożyć, bo moja Olka się ledwo mieści. No ale ona to już prawie 3 latka. Ja dla Olki miałam wersje tej spacerówki inną większą i jestem z niej zadowolona, w sumie jeszcze ją mam.

Też zastanawiam się nad tym wózkiem, cena kusząca :tak:

nat, to jakieś specjalne kredki ? Może masz jakiś link żebym obejrzała, bo z chęcią bym coś takiego kupiła

Ja mam te spacerówkęhauck-identyczna jak w gazetce.Mercedes to nie jest ale daje rade-mała,lekka,łatwo się składa i mało miejsca w bagazniku zajmuje.Na wyjazdy, na zakupy w supermarkecie itp rewelacja. Ma tezspory kosz na zakupy. Ale nie liczcie ze podjedziecie tym pod jakiś krawężnik;-)No ale coś za coś.Za taka cene to warto nawet jesli sie jej soradycznie używa- zawsze to mniej szarpania się przy pakowaniu bagażnika,albo przy noszeniu po schodach:-)

Ostatnia edycja:
Kredki super sprawa mam trochę inne ale tez polecam moi chłopcy czasem sie łapią razem i malują po sobie radochy przy tym co nie miara

reklama
u nas największym hitem jest ciastolina-codziennie po kilka razy musimy się nią bawić bo inaczej dzień stracony:-Dwłaśnie teraz przymierzam się do kupna jakiś sprzętów do ciastoliny bo te foremki które mamy już mi się znudziły;-)

Do góry