reklama
R
rysia85
Gość
ja też polecam te kredki i my mamy jeszcze flamastry MARKERY do kąpieli FLAMASTRY 6 kolorów Aqua Studio (2048210560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i je też polecam
nice-girl
Fanka BB :)
Nice to co się robi jak chce się podjechać pod krawężnik? :-)
No trzeba unosić przednie kółka, nawet pod maleńki krawężnik. Jak dla mnie to denerwujące, tym bardziej że mały już trochę waży... W tej zwykłej spacerówce co mam mutsy to taranem wszystkie krawężniki biorę, no chyba że naprawdę są mega wysokie;-)
emiliab
No trzeba unosić przednie kółka, nawet pod maleńki krawężnik. Jak dla mnie to denerwujące, tym bardziej że mały już trochę waży... W tej zwykłej spacerówce co mam mutsy to taranem wszystkie krawężniki biorę, no chyba że naprawdę są mega wysokie;-)
Potwierdzam... Ale moze to wina braku amortyzatorów. Teraz mam ana zimę duży wózek(z głębokiego) i duuuzo lepiej sie pokonuje krawężniki.
nat super te kredki... Ciekawe,czy w zwykłym papierniczym można dostac
A co do plasteliny,to trochę się boję,że bedzxie większość lądowała w buzi. Zostawię sobie ją na później,jak już trzeba będzie rączkę przygotowywać do pisania
renata borysek
Wiem że ciągle się ten temat przewija ale teraz ja się zapytam czy któraś ma albo ktoś ze znajomych i jak się to sprawuje,czytam że niby wszystko dobrze,nawet ma jakieś nagrody za boczne uderzenia ale same wiecie jak to jest z zakupem foteika do samochodu
Wózki dziecięce i foteliki samochdowe - sklep Warszawa - Concord Transformer T 2011
Wózki dziecięce i foteliki samochdowe - sklep Warszawa - Concord Transformer T 2011
reklama
Podziel się: