reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
ja tez ostatnio kupilam gryke -kokos i sie zastanawialm czy dobrze zrobilam.....chyba bede i tak narazie klasc mlodego na stronie kokosowej.....a pozniej sie zobaczy....ech te rozterki zakupowe...

a ja się pochwalę- dorwałam wreszcie Jelenia w sklepie "wszystko po 5 zł" :D

dziewczyny, ile macie butelek i jakich? Ja kupiłam 1 dużą i 1 małą, różnych firm, żeby zobaczyć, która małej bardziej przypadnie do gustu, a teraz sama nie wiem czy to nie za mało ... :/

a ja się pochwalę- dorwałam wreszcie Jelenia w sklepie "wszystko po 5 zł" :D

dziewczyny, ile macie butelek i jakich? Ja kupiłam 1 dużą i 1 małą, różnych firm, żeby zobaczyć, która małej bardziej przypadnie do gustu, a teraz sama nie wiem czy to nie za mało ... :/

ja mam tylko jedną, malutką dołączona była do laktatora ręcznego. Uparcie twierdze że będę karmiła piersią i już. Tą buteleczkę będę miała tak " w razie czego" np. na koperkową herbatkę podczas ataków kolki czy coś.

A ja własnie czekam na telefon od M .Bo ma dziś łóżeczko kupić :). W każdym razie jest w szuflada z drewexu - safari :) i jak już skrecimy to wstawie fotke

reklama
Dziewczynki a ja wczoraj zaglądnęłam do sklepu SNC, jakoś nigdy tam nie chodziłam bo mi się wydawało, że tam samo dziadostwo jest. A tymczasem kupiłam naprawde śliczne pajacyki, gatunkowo bardzo dobre, bardzo ładne - błękintne za 7,99! W innym sklepie płaciłam ok 20 zł! Także polecam, jeśli macie możliwość to sobie tam luknijcie :-)

Do góry