reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
ja tez ostatnio kupilam gryke -kokos i sie zastanawialm czy dobrze zrobilam.....chyba bede i tak narazie klasc mlodego na stronie kokosowej.....a pozniej sie zobaczy....ech te rozterki zakupowe...

a ja się pochwalę- dorwałam wreszcie Jelenia w sklepie "wszystko po 5 zł" :D

dziewczyny, ile macie butelek i jakich? Ja kupiłam 1 dużą i 1 małą, różnych firm, żeby zobaczyć, która małej bardziej przypadnie do gustu, a teraz sama nie wiem czy to nie za mało ... :/

a ja się pochwalę- dorwałam wreszcie Jelenia w sklepie "wszystko po 5 zł" :D

dziewczyny, ile macie butelek i jakich? Ja kupiłam 1 dużą i 1 małą, różnych firm, żeby zobaczyć, która małej bardziej przypadnie do gustu, a teraz sama nie wiem czy to nie za mało ... :/

ja mam tylko jedną, malutką dołączona była do laktatora ręcznego. Uparcie twierdze że będę karmiła piersią i już. Tą buteleczkę będę miała tak " w razie czego" np. na koperkową herbatkę podczas ataków kolki czy coś.

A ja własnie czekam na telefon od M .Bo ma dziś łóżeczko kupić :). W każdym razie jest w szuflada z drewexu - safari :) i jak już skrecimy to wstawie fotke

reklama
Dziewczynki a ja wczoraj zaglądnęłam do sklepu SNC, jakoś nigdy tam nie chodziłam bo mi się wydawało, że tam samo dziadostwo jest. A tymczasem kupiłam naprawde śliczne pajacyki, gatunkowo bardzo dobre, bardzo ładne - błękintne za 7,99! W innym sklepie płaciłam ok 20 zł! Także polecam, jeśli macie możliwość to sobie tam luknijcie :-)

Do góry