reklama
sparrowkot
Fanka BB :)
ja też raczej ubranek nie będę musiała długo kupować...
a biały jeleń do higieny intymnej ktoś niedawno pisał, że w naturze był
w rossmanie jesst i w wersji mini i normalnej
antenka86z
Aktywna w BB
a ja chyba kupie jednak lozeczko Drewexa. Wydaje mi sie lepszej jakosci niz te poprzednio wybrane , np takie
ŁÓŻKO RADEK VII BIAŁY SZUFLADA+MATERAC+PRZEŚ (1201960976) - Aukcje internetowe Allegro
dobry wybor mam takie same tylko w kolorze teak
basienka2807
Zaciekawiona BB
Mam takie pytanko od kiedy w tesco bedzie ta promocja na lovele 2 w cenie 1? przegladam wlasnie gazetke na necie i nie widze tej promocji a pamietam ze ktoras z was pisala ze taka bedzie...
agrafa
lovela od jutro w tesco.
agrafa
Dziewczyny, jest jakaś różnica między białym jeleniem do hig. intymnej, mydłem w płynie lub żelem pod prysznic?
Nie mogę u nas dostać żelu do hig., ale są pod prysznic i mydła i się zastanawiam, czy kupić cokolwiek z jeleniowatych, bo skład pewnie podobny.
Nie mogę u nas dostać żelu do hig., ale są pod prysznic i mydła i się zastanawiam, czy kupić cokolwiek z jeleniowatych, bo skład pewnie podobny.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
qurde no...właśnie wyszła ode mnie koleżanka i mi zamotała w głowie. Nastawiliśmy się już an kupno łóżeczka i do niego materac gryka - pianka - kokos. A ona mi na to, że lepiej nie ryzykować z gryką bo podobno wsiąka w nią wszelka wilgoć z mieszkania i w niektórych miejscach zaczyna pęcznieć i przez to na materacu mogą powstawać wybrzuszenia itp...słyszałyście o czymś takim? Zaczynam już powoli głupieć chcemy wreszcie coś kupić w tym tygodniu a tu znowu rozterki. jakie Wy wybrałyście materacyki?
reklama
kahaaa
zaznaczam ze sie nie znam, ale slyszalam, ze luski gryki nie mozna w ogole zamoczyc, wiec co zrobisz jak ci dzieciak porzadnie materac zsika, roznie moze byc.
nie wiem jednak czy to prawda... sorry, zamotalam cie chyba bardziej?
nie wiem jednak czy to prawda... sorry, zamotalam cie chyba bardziej?
Podziel się: