reklama
kroma
Fanka BB :)
nie wiem która z was coś chciała wiedzieć o matach wodnych, moja Olka dostała na urodziny z Dumel i mogę śmiało polecić, nic się nie rozmazuje, szybko schnie i z pisaka nie wylewa się woda, fajna zabawa bo Arek się wczuł i maże po niej.http://allegro.pl/tomy-aquadoodle-mata-wodna-xxl-80x80-1547-i2183628150.html
Ostatnia edycja:
dorisday2512
Fanka BB :)
kroma widze ,ze nasze dzieci na podobnym etapie .
My mamy taką : AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (2242344156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko ,ze Dodo zdążył już ją załatwić długopisem. Dobrze ,ze to prac można.
My mamy taką : AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (2242344156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko ,ze Dodo zdążył już ją załatwić długopisem. Dobrze ,ze to prac można.
cambria
Mama Karolka 2010
A ja polecam namiot który kupiłam Karolkowi tydzień temu,siedzi w nim cały dzień ze swoimi zabawkami,a jak będzie cieplej to wystawie namiot na dwór aby mały się w nim bawił:-)
NAMIOT ROZKŁADANY /DOMEK IGLO Z TUNELEM 8903 IGLO (2219846764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NAMIOT ROZKŁADANY /DOMEK IGLO Z TUNELEM 8903 IGLO (2219846764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
cambria taki namiot fajna sprawa, ale u mnie brak miejsca na to. Sama miałam namiot jak byłam mniejsza i rodzice mi go rozstawiali wiosną i latem na balkonie.
Ja chciałam zapytać się na pomysł na zabawki dla dzieci na ich etapie rozwojowym, nie chodzi mi tutaj o zabawki typu samochodziki kolejne czy misie uczniaczki i tego typu, tylko takie które rozwijały by jakieś zdolności coś w stylu puzzle, układanki jakieś. Kiedyś chyba rysia pokazywała jakąś tam układankę, tylko nie pamiętam o co w niej chodziło.
Ja chciałam zapytać się na pomysł na zabawki dla dzieci na ich etapie rozwojowym, nie chodzi mi tutaj o zabawki typu samochodziki kolejne czy misie uczniaczki i tego typu, tylko takie które rozwijały by jakieś zdolności coś w stylu puzzle, układanki jakieś. Kiedyś chyba rysia pokazywała jakąś tam układankę, tylko nie pamiętam o co w niej chodziło.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mała mi mam ten sam problem.
W piątek przyniosłam Isi memory choć przekonana nie byłam bo myślałam że bedzie za trudne, ot ponazywamy sobie zwierzątka, a ona była zachwycona, co chwila mnie ciągnie zeby sie z nią tym bawić, pokazuje zwierzątko do pary, szybko załapała o co kaman (wrzuciłam filmik na fb bo moja mama nie mogła uwierzyć ) może i u Was by sie sprawdziło?
ja sobie tak podpatruje co mają nasze trzylatki w grupie i kombinuje czy Iś by sie tym zainteresowała.
na początku roku hitem były dla nich kostki edukacyjne coś w tym stylu
poza tym różnego rodzaju tunele (coś w stylu takiego domku z tunelem jak pokazała concita) of kors klocki, ale takie:
proste układanki
no i dla dziewczynek zabawy w dom, plastikowe naczynia kubeczki, lale, wózki itd.
tym zachwycały sie nasze trzylatki, nie wiem czy dla naszych też juz by było to atrakcyjne. Myslałam o takich układankach bardzo prostych, musze polukać czy coś by było, kiedys w biedronce takie można było kupic...
W piątek przyniosłam Isi memory choć przekonana nie byłam bo myślałam że bedzie za trudne, ot ponazywamy sobie zwierzątka, a ona była zachwycona, co chwila mnie ciągnie zeby sie z nią tym bawić, pokazuje zwierzątko do pary, szybko załapała o co kaman (wrzuciłam filmik na fb bo moja mama nie mogła uwierzyć ) może i u Was by sie sprawdziło?
ja sobie tak podpatruje co mają nasze trzylatki w grupie i kombinuje czy Iś by sie tym zainteresowała.
na początku roku hitem były dla nich kostki edukacyjne coś w tym stylu
poza tym różnego rodzaju tunele (coś w stylu takiego domku z tunelem jak pokazała concita) of kors klocki, ale takie:
proste układanki
no i dla dziewczynek zabawy w dom, plastikowe naczynia kubeczki, lale, wózki itd.
tym zachwycały sie nasze trzylatki, nie wiem czy dla naszych też juz by było to atrakcyjne. Myslałam o takich układankach bardzo prostych, musze polukać czy coś by było, kiedys w biedronce takie można było kupic...
reklama
My mamy takie proste ukladanki, jak pokazala Alicja i takie Maura uklada, kupilam drewniane 4 elementowe i nie bardzo, umie pokazac, ktore elementy do ktorego zwierzatka, ale ich razem nie zlozy odpowiednio.
Ale sa tu maluchy , ktore kilkanascie czy kilkadziesiat elem. rozwalaja)
Ala, gdzie kupilas to memo?? Sliczne obrazeczki. A filmik z Isia rewelacja!
Ja kupie teraz drewniane domino. Zobaczymy
Ale sa tu maluchy , ktore kilkanascie czy kilkadziesiat elem. rozwalaja)
Ala, gdzie kupilas to memo?? Sliczne obrazeczki. A filmik z Isia rewelacja!
Ja kupie teraz drewniane domino. Zobaczymy
Podziel się: