reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

mam identyczny rowerek, ale mały trochę idzie sam, a jak się zmęczy to chętnie wsiada do rowerka, ale służy tylko na krótkie spacerki po osiedlu.

reklama
cambria taki namiot fajna sprawa, ale u mnie brak miejsca na to. Sama miałam namiot jak byłam mniejsza i rodzice mi go rozstawiali wiosną i latem na balkonie.

Ja chciałam zapytać się na pomysł na zabawki dla dzieci na ich etapie rozwojowym, nie chodzi mi tutaj o zabawki typu samochodziki kolejne czy misie uczniaczki i tego typu, tylko takie które rozwijały by jakieś zdolności coś w stylu puzzle, układanki jakieś. Kiedyś chyba rysia pokazywała jakąś tam układankę, tylko nie pamiętam o co w niej chodziło.

mała mi własnie też nie wiem już co mam kupować bo u nas jakoś z puzzlami nie idzie. Generalnie małe zainteresowanie a ma tego sporo.

mała mi mam ten sam problem.
W piątek przyniosłam Isi memory choć przekonana nie byłam bo myślałam że bedzie za trudne, ot ponazywamy sobie zwierzątka, a ona była zachwycona, co chwila mnie ciągnie zeby sie z nią tym bawić, pokazuje zwierzątko do pary, szybko załapała o co kaman (wrzuciłam filmik na fb bo moja mama nie mogła uwierzyć :-D ) może i u Was by sie sprawdziło?

ja sobie tak podpatruje co mają nasze trzylatki w grupie i kombinuje czy Iś by sie tym zainteresowała.
na początku roku hitem były dla nich kostki edukacyjne coś w tym stylu

kostka-edukacyjna-5-w-1-gospodarstwo.jpg

1321718334cfaa19bf138a.jpg

poza tym różnego rodzaju tunele (coś w stylu takiego domku z tunelem jak pokazała concita) of kors klocki, ale takie:

6750-klocki-edukacyjne-mega.jpg

proste układanki

ukladanka-drewniana-zwierzeta-farma-1.jpg

no i dla dziewczynek zabawy w dom, plastikowe naczynia kubeczki, lale, wózki itd.

tym zachwycały sie nasze trzylatki, nie wiem czy dla naszych też juz by było to atrakcyjne. Myslałam o takich układankach bardzo prostych, musze polukać czy coś by było, kiedys w biedronce takie można było kupic...

reklama
My mamy takie proste ukladanki, jak pokazala Alicja i takie Maura uklada, kupilam drewniane 4 elementowe i nie bardzo, umie pokazac, ktore elementy do ktorego zwierzatka, ale ich razem nie zlozy odpowiednio.
Ale sa tu maluchy , ktore kilkanascie czy kilkadziesiat elem. rozwalaja:))

Ala, gdzie kupilas to memo?? Sliczne obrazeczki. A filmik z Isia rewelacja!
Ja kupie teraz drewniane domino. Zobaczymy:)

Do góry