Te ukladanki ze zwierzetami sa naprawde bardzo fajne my mamy rozne i kubus bardzo je lubi ta pierwsza kosta co alicja pokazala u nas jest w kazdej przychodni zdrowia ale szalu niema juz kiedys posalam ze kubus lubi karty piotrusia takie plastikowe szuka par przeklada rozklada 45min dziecka niema
reklama
rysia85
matka wariatka:)
Ja chciałam zapytać się na pomysł na zabawki dla dzieci na ich etapie rozwojowym, nie chodzi mi tutaj o zabawki typu samochodziki kolejne czy misie uczniaczki i tego typu, tylko takie które rozwijały by jakieś zdolności coś w stylu puzzle, układanki jakieś. Kiedyś chyba rysia pokazywała jakąś tam układankę, tylko nie pamiętam o co w niej chodziło.
Mała_mi ja z czystym sumieniem mogę polecić:
1)memo z dużymi kartami MEGA GRA EDUKACYJNA *SUPER MEMO *MEMORY *PAMIĘĆ (2223280169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2)memo z różnymi kształtami GRANNA - GRA MEMO ZABAWKI od 2 lat - WARSZAWA (2222534803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3)w tej układance dopasowuje się kształty i Miłosz to naprawdę lubi LISCIANI Geniusz 3w1 Puzzle Memo WESOŁA FARMA 0460 (2243592710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4)kolejka z klocków też jest u nas hitem (ciągle zdejmuje klocki i układa je z powrotem na kolejce w różnej kolejności Playme DREWNIANA KOLEJKA Z KLOCKAMI pociąg 7053 (2232551115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
margerrita
Fanka BB :)
to ja jeszcze polece coś takiego sama miałam jakbyłam dzieckiem
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
rysia85
matka wariatka:)
Margerrita właśnie mi przypomniałaś jeszcze o tych układankach:-)A więc już kiedyś o niej pisałam i też uważam że sprawdza się świetnie.My mamy dokładnie taką QUERCETTI MOZAIKA FANTACOLOR Junior 16 KART KURIER (2235223874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kania78
...
Układanki ze zwierzętami, takie niby puzzle u Nas też zdają egzamin, domino póki co jeszcze nie załapane ale bawi się, ponieważ jest ze zwierzętami. Mamy też kuchnię i cały zestaw garnków, talerzy, sztućców itp ale Oliwia coś średnio się tym bawi. Za to najbardziej interesują ją książki, albumy oraz bajki.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
moriam nie wpadłam na to żeby liste zrobić dobry pomysł!
ja dziś przeszperałam allegro i troche sobie pozapisywałam rzeczy, zobaczymy czy mi do końca dnia zdanie sie nie zmieni ;-) bo ja zawsze patrze tak bardziej, dydaktycznie zboczenie już mam i sie zastanawiam czy to dobre dla rączek, czy nie za trudne, żeby ćwiczyło kilka funkcji na raz, czy sie nie duplikuje, bo po co mi 3 niemal takie same rzeczy, czy realistyczne obrazki...eh szukam zawsze dziury w całym ja mam o tyle troszke lepiej że moge Iś wziąć do siebie do pracy po godzinach zeby sprawdzić czy ją interesują dane układanki itd. i dopiero zakupić.. jak sie już zdecyduje na bank to pokaże co tam wylukałam ;-)
moriam memory mamy takie Adamigo - Memory Zwierzaki - Gry planszowe - Kidsiaki.pl
kupiłam sobie do zajęć z dziećmi i nagle sie okazuje że i dla mojego dziecia sie przydadzą ;-)
ja dziś przeszperałam allegro i troche sobie pozapisywałam rzeczy, zobaczymy czy mi do końca dnia zdanie sie nie zmieni ;-) bo ja zawsze patrze tak bardziej, dydaktycznie zboczenie już mam i sie zastanawiam czy to dobre dla rączek, czy nie za trudne, żeby ćwiczyło kilka funkcji na raz, czy sie nie duplikuje, bo po co mi 3 niemal takie same rzeczy, czy realistyczne obrazki...eh szukam zawsze dziury w całym ja mam o tyle troszke lepiej że moge Iś wziąć do siebie do pracy po godzinach zeby sprawdzić czy ją interesują dane układanki itd. i dopiero zakupić.. jak sie już zdecyduje na bank to pokaże co tam wylukałam ;-)
moriam memory mamy takie Adamigo - Memory Zwierzaki - Gry planszowe - Kidsiaki.pl
kupiłam sobie do zajęć z dziećmi i nagle sie okazuje że i dla mojego dziecia sie przydadzą ;-)
reklama
makuc
Fanka BB :)
dokładnie :-)Alicja- koniecznie podziel sie swoimi spostrzezeniami i pomyslami. Bedziemy kopiowac)
Podziel się: