reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Te ukladanki ze zwierzetami sa naprawde bardzo fajne my mamy rozne i kubus bardzo je lubi ta pierwsza kosta co alicja pokazala u nas jest w kazdej przychodni zdrowia ale szalu niema juz kiedys posalam ze kubus lubi karty piotrusia takie plastikowe szuka par przeklada rozklada 45min dziecka niema

reklama
Ja chciałam zapytać się na pomysł na zabawki dla dzieci na ich etapie rozwojowym, nie chodzi mi tutaj o zabawki typu samochodziki kolejne czy misie uczniaczki i tego typu, tylko takie które rozwijały by jakieś zdolności coś w stylu puzzle, układanki jakieś. Kiedyś chyba rysia pokazywała jakąś tam układankę, tylko nie pamiętam o co w niej chodziło.

Mała_mi ja z czystym sumieniem mogę polecić:
1)memo z dużymi kartami MEGA GRA EDUKACYJNA *SUPER MEMO *MEMORY *PAMIĘĆ (2223280169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2)memo z różnymi kształtami GRANNA - GRA MEMO ZABAWKI od 2 lat - WARSZAWA (2222534803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3)w tej układance dopasowuje się kształty i Miłosz to naprawdę lubi LISCIANI Geniusz 3w1 Puzzle Memo WESOŁA FARMA 0460 (2243592710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4)kolejka z klocków też jest u nas hitem (ciągle zdejmuje klocki i układa je z powrotem na kolejce w różnej kolejności Playme DREWNIANA KOLEJKA Z KLOCKAMI pociąg 7053 (2232551115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Układanki ze zwierzętami, takie niby puzzle u Nas też zdają egzamin, domino póki co jeszcze nie załapane ale bawi się, ponieważ jest ze zwierzętami. Mamy też kuchnię i cały zestaw garnków, talerzy, sztućców itp ale Oliwia coś średnio się tym bawi. Za to najbardziej interesują ją książki, albumy oraz bajki.

przekonalyście mnie to tego MEMO :-p:-) szczególnie, że ALicja uwielbia wszystko co jest ze zwierzątkami i co trzeba dobierać w pary.

moriam :-D nie wpadłam na to żeby liste zrobić :-D dobry pomysł!

ja dziś przeszperałam allegro i troche sobie pozapisywałam rzeczy, zobaczymy czy mi do końca dnia zdanie sie nie zmieni ;-) bo ja zawsze patrze tak bardziej, dydaktycznie zboczenie już mam :rofl: i sie zastanawiam czy to dobre dla rączek, czy nie za trudne, żeby ćwiczyło kilka funkcji na raz, czy sie nie duplikuje, bo po co mi 3 niemal takie same rzeczy, czy realistyczne obrazki...eh szukam zawsze dziury w całym :-p :-D :baffled: ja mam o tyle troszke lepiej że moge Iś wziąć do siebie do pracy po godzinach zeby sprawdzić czy ją interesują dane układanki itd. i dopiero zakupić.. jak sie już zdecyduje na bank to pokaże co tam wylukałam ;-)

moriam memory mamy takie Adamigo - Memory Zwierzaki - Gry planszowe - Kidsiaki.pl
kupiłam sobie do zajęć z dziećmi i nagle sie okazuje że i dla mojego dziecia sie przydadzą ;-)

reklama
Do góry