reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Renatka cudna kurteczka. My Zuu tam kupiliśmy i płaszczyk(niebieski) i kurteczke z kapturem w grochy na galeri można zobaczyć..tu już nie wklejałam.
A ciuchy tam są przepiękne, u nas takich nie ma i zastanawiam się czemu??

reklama
Renatko wiesz co ja miałam do tej pory ze sztywną zapiętką, ale jak zakładałam baleriny to przecież one nie są sztywne i pewnie jak się zrobi ciepło to moja będzie w jakichś lekkich bucikach biegać niekoniecznie sztywnych.
A tenisówki rewelka :-)

Ida no akurat myśmy kupili za 500zł ale widziałam tańsze tyle że wiadomo że wózek który normalnie kosztuje grubo ponad 1000zł nikt nie będzie chciał sprzedać za grosze. Dla mnie właśnie ten wózek mówił na TAK bo jest lekki, super się składa no i ma dużo miejsca i leżeć w nim dziecku może prawie całkowicie na płasko. Myśmy po prostu odkładali co miesiąc parę groszy i się uzbierało;-).
U nas raczej wózek posłuży jeszcze długo, teraz zaczyna się wiosna, lato to będziemy dużo spędzać czasu na podwórku a mój to jak się go da do wózka i zacznie nim jeździć to nie protestuje, no chyba że się stoi w miejscu:-)

sarisa
to wy też ładną spacerówkę macie. Co do ubranek jakie przywiozłaś dla dziewczynek Twoich to są prześliczne, szkoda że u nas takich super ciuszków nie ma, i nie mogę tego zrozumieć. Tym bardziej dla chłopców to nie ma nic ciekawego i ładnego:-( a jak już jest to mega drogie.
renatka super ta kurteczka! Nawet pokazałam mężowi i mówił- kup heh, bo my też poszukujemy kurteczki i tak samo jak ty mam, że kurtki te poniżej 100zł to mi się rzadko podobają, bo albo wszystko ciemne albo takie blee... A nie wiesz czy tylko ten kolor kurtki jest, czy może jeszcze jakiś? Ja jednak Łukasza nie widzę w takim jasnym kolorze.
makuc dzięki za artykuł, przeczytam go w wolniejszej chwili.

reklama
Sarisa- prawdziwa modnisia będzie, fajne ciuszki i na drugie jak znalazł będą.
Renatka- fajne butki, kolor ładny.

Do góry