reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
A MY KUPILIŚMY JUŻ BUCIKI NA WIOSNĘ (sorki za kapsa), Bartki, i kapciuszki Korneckiego - dla mnie rewelka, lepsze od Befado, a i parę złotych tańsze:-)

My zakupiliśmy w ten weekend używany wózek MacLaren techno xt w super cenie. W sumie niby używany a jak nowy!;-) Taki na który już od dawana polowaliśmy.
O taki jak na zdjęciu:
images.jpg

Pozbywamy się tej spacerówki ciężkiej od pierwszego naszego wózka co z gondolą był. Teraz mogę sama o każdej porze dnia wyjść sobie na spacer i nie martwić się jak wniosę go na górę.:tak:

mała mi oj dla mnie parasolka to zbawienie. Od momentu jak kupiłam jak niunia miała 6 miesiecy to nawet nie chce patrzyć na tą wielką krowę.

makuc fajne. Też musze popatrzeć bo jednak z jesieni są za małe a dwie pary co kupili rodzice chyba za duże.

mala mi- super, na alegro kupiliscie, mozesz zdradzic za ile? ja tez poluje na Maclarena, chcialam xlr co prawda, ale ten xt chyba niewiele sie rozni.
makuc- sliczne adidaski
MY tez kupilismy pierwsze wiosenne butki, odkupilam na allegro od kogos nietrafiony zakup, Bartki duuzo taniej niz w sklepie, zobacze czy dobre, wziellam 20 bo Bartki maja jakos wieksze buciki, mam nadzieje, ze nie beda za male. Chce jeszcze adidaski i jakies baleriny.

reklama
MORIAM mam nadzieję, że butki będą idealne dla Maury. Kurcze, gdyby bartki nie były tak drogie to pewnie i my byśmy coś w tym kierunku działali, a tak niestety :cool: wprawdzie pierwsze buty Alicjowe z tych typowo dzieciowych były ale już kolejne niet.

Wogóle to w ostatnim "Mamo to ja" (albo jakimś tego typu magazynie) jest fajny artukuł o tym jak wybrać odpowiednie buty dla dzieci. Jak podłączę skaner to go wkleję. A co ;-)

Do góry