reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
A MY KUPILIŚMY JUŻ BUCIKI NA WIOSNĘ (sorki za kapsa), Bartki, i kapciuszki Korneckiego - dla mnie rewelka, lepsze od Befado, a i parę złotych tańsze:-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My zakupiliśmy w ten weekend używany wózek MacLaren techno xt w super cenie. W sumie niby używany a jak nowy!;-) Taki na który już od dawana polowaliśmy.
O taki jak na zdjęciu:
Pozbywamy się tej spacerówki ciężkiej od pierwszego naszego wózka co z gondolą był. Teraz mogę sama o każdej porze dnia wyjść sobie na spacer i nie martwić się jak wniosę go na górę.
O taki jak na zdjęciu:
Pozbywamy się tej spacerówki ciężkiej od pierwszego naszego wózka co z gondolą był. Teraz mogę sama o każdej porze dnia wyjść sobie na spacer i nie martwić się jak wniosę go na górę.
dawidowe
mała mi oj dla mnie parasolka to zbawienie. Od momentu jak kupiłam jak niunia miała 6 miesiecy to nawet nie chce patrzyć na tą wielką krowę.
makuc fajne. Też musze popatrzeć bo jednak z jesieni są za małe a dwie pary co kupili rodzice chyba za duże.
makuc fajne. Też musze popatrzeć bo jednak z jesieni są za małe a dwie pary co kupili rodzice chyba za duże.
mala mi- super, na alegro kupiliscie, mozesz zdradzic za ile? ja tez poluje na Maclarena, chcialam xlr co prawda, ale ten xt chyba niewiele sie rozni.
makuc- sliczne adidaski
MY tez kupilismy pierwsze wiosenne butki, odkupilam na allegro od kogos nietrafiony zakup, Bartki duuzo taniej niz w sklepie, zobacze czy dobre, wziellam 20 bo Bartki maja jakos wieksze buciki, mam nadzieje, ze nie beda za male. Chce jeszcze adidaski i jakies baleriny.
makuc- sliczne adidaski
MY tez kupilismy pierwsze wiosenne butki, odkupilam na allegro od kogos nietrafiony zakup, Bartki duuzo taniej niz w sklepie, zobacze czy dobre, wziellam 20 bo Bartki maja jakos wieksze buciki, mam nadzieje, ze nie beda za male. Chce jeszcze adidaski i jakies baleriny.
reklama
makuc
MORIAM mam nadzieję, że butki będą idealne dla Maury. Kurcze, gdyby bartki nie były tak drogie to pewnie i my byśmy coś w tym kierunku działali, a tak niestety wprawdzie pierwsze buty Alicjowe z tych typowo dzieciowych były ale już kolejne niet.
Wogóle to w ostatnim "Mamo to ja" (albo jakimś tego typu magazynie) jest fajny artukuł o tym jak wybrać odpowiednie buty dla dzieci. Jak podłączę skaner to go wkleję. A co ;-)
Wogóle to w ostatnim "Mamo to ja" (albo jakimś tego typu magazynie) jest fajny artukuł o tym jak wybrać odpowiednie buty dla dzieci. Jak podłączę skaner to go wkleję. A co ;-)
Podziel się: