reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

moriam no my też patrzyliśmy za xlr z tym co ma śpiworek ale jak porównaliśmy z techno xt to różnice to są takie że xlr jest cięższy, niby większy ale ja tak naprawdę patrząc na te oby dwa wózki obok siebie w sklepie nie widziałam różnicy no ale za to cenowo widać różnicę heh:tak:
My kupiliśmy za 500zł tego używanego ale prawie idealnego, bo na serio używany to był bardzo rzadko z tego co kobieta mówiła no i zresztą widać to, bo to się nawet po kołach widzi i rączkach. Często rączki są wytarte a nasze nie:-)

reklama
nie mam jak (a raczej weny) do zrobienia buciom zdj i zgrania na kompa, a na allegro nie widziałam tego modelu... ale to takie skórzane trzewiczki do kostki, biało-różowo-jakieś tam:-pna rzepy. a nie wiem czy takie strasznie drogie, bo 109zł dałam w naszym "miastowym" sklepie;-)

na takie pumki i najeczki też choruje, ale dzisiaj w sklepie pomacałam kilka modeli, w rozmiarze niuńki, i cholernie twarde podeszwy miały!!!! maqc, wasze też takie twarde????? a kupowałaś w stacjonarnym czy z neta???

edit: zapomniałam spytać: myślimy nad lekką ale wygodną dla dziecka spacerówką-parasolką. ale w związku z tym że młoda praktycznie tylko śpi w wózku a tak to biega obok, to chcemy jakieś coś niedrogie. podstawa to rozkładane oparcie najlepiej do pozycji leżącej, a nie tylko półleżącej. maclareny wyglądają super, ale nawet 500zł na wózek który może posłużyć 2 miesiące to stanowczo za dużo jak dla nas. możecie coś polecić???

Ostatnia edycja:
IDA nasze są miękkie i podeszwa elegancko się wygina. Tym bardziej, że jeszcze jakieś atesty dla dziecióf mają. Ja je w sklepie stacjonarnym kupowałam, więc mogłam na spokojnie wszystko pomacać, powyginać itp itd no i Alicja je przed zakupem oczywiście przetestować zdążyła ;-)

skanowanie0001.jpg skanowanie0002.jpg skanowanie0003.jpg

obiecany artukuł. Mam nadzieję, że będzie się go dało jakos przeczytać ;-) jeżeli nie to spróbuję wrzucić go w inny sposób...

Maqc ciężko :-( przeczytać.

A tu się chwalę zakupami dla Zuuu

Załączniki

• SAM_0507.jpg
    SAM_0507.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_0520.jpg
    SAM_0520.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 45
  • SAM_0522.jpg
    SAM_0522.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 42
  • SAM_0524.jpg
    SAM_0524.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_0526.jpg
    SAM_0526.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 40
  • SAM_0527.jpg
    SAM_0527.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 44
dla malutkiej

Załączniki

• SAM_0509.jpg
    SAM_0509.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_0510.jpg
    SAM_0510.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 42
  • SAM_0511.jpg
    SAM_0511.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_0512.jpg
    SAM_0512.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_0513.jpg
    SAM_0513.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 36
  • SAM_0515.jpg
    SAM_0515.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_0517.jpg
    SAM_0517.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 35
  • SAM_0518.jpg
    SAM_0518.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 37
SARISA nie no po prostu jestem pod wrażeniem i żałuję, że w PL takich rzeczy po przystępnej cenie dostać nie można :confused2:

z tym artukułem chyba rzeczywiście zrobie tak, że przepiszę co ważniejsze rzeczy. Ale to dopiero wieczorem. Póki co mam pracowania sporo :no:

reklama
Do góry