reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
HAPPY, NAT Wasze dzieci przynajmniej potrafią w miare spokojnie w wózku wysiedzieć :laugh2::cool: bo u nas nawet parasolka w odstawkę poszła. Zastanawia mnie jak sytuacja będzie wyglądala na wiosnę, kiedy będę chciała jakieś dłuższe spacery uskuteczniać?
Na barana trzeba będzie brać !!! A tak poważnie to nie zazdroszczę. U Nas też cyrki z wózkiem były ale teraz rzadziej bywała na spacerze wiec wózek znów stał się atrakcją.

Oj,pamiętam tamtą fazę "buntu wózkowego" w lecie:crazy::no:.Jeden wielki ryyk,jak nie pozwalałam w nim stać,trzymając się budki:szok::eek:.Potem trochę przeszło....aczkolwiek za długo tez nie lubi siedziec...hm...jakby co,mam jeszcze nosidło turystyczne,więc może tym będziemy się posiłkowac...Bedę się martwić,jak przyjdzie co do czego:-p

Ja teraz używam "dużej" spacerówki,bo wygodniej z tymi grubymi ubraniami i jeszcze kocem:tak:. Ale wiosną lekka spacerówka(hauck). U mnie Franek siedzi spokojnie w wózku,dopóki...jest w ruchu(spacerówka). Jak się zatrzymam gdzieś, to już się jaśniepanu nie podoba i ryk jest wielki:sorry:. No tak,bo wychodzimy na spacer,a nie na "postanie sobie na dworze";-)

ja mam jeszcze cichą nadzieję, że jak nadejdą cieplejsze dni to wózek wróci do Alicjowych łask :sorry::cool: dla Młodej wózkowe wyprawy nie są atrakcją w żadnym stopniu. Ona musi biegać, zwiedzać, zbierać.. Dzisiaj stała 15min. przy koszu na śmieci oglądając go z każdej strony :eek: i krzycząc "żaaaba" (kosz był zielony :confused2:) :szok:.
może na wiosnę jakiś rowerek jej kpię albo hmm... nie wiem - coś co jeździ tak, żebym mogła z nią dłuższe wyprawy uskuteczniać. Macie jakies pomysły?

mój też by łaził ciągle i to w swoim kierunku, ale jak jest taki mróz i zawieje gdzieś to szuka wózka, ja mam letnią spacerówkę, w sumie mam tam śpiworek ale taki cieńszy i jemu zakładam kombinezon i ma wygodnie. Olce zabrałam wózek jak miała z 1,5 roku, bo Arek się urodził i chodziła ze mną na pieszo w okół bloku, jak z M to na dwa wózki, a na stałe już nie ma wózka od 2 roku i chodzi sama wszędzie, ale ona lubi, czasem tylko zaczyna marudzić, że chce do Arka do wózka jak długo pochodzimy.
Makuc- z rowerkiem fajna sprawa, takim 3 kołowym, ja dla Olki nie miałam i żałuję, ale dla ARka chcę taki 3 kołowy kupić a dla Olki dwu kołowy i małą hulajnogę.

nie wiem sama co im kupić ale myślałam dla Olki coś takiego
ROWEREK BIEGOWY BIKER EasyGo - ZOBACZ FILM (2067961751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dla Arka takiego SMOBY Rowerek Be Fun Mixte lub Rose od 15 m-ca (2065641050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., a hulajnogi też są fajne i Arek też próbował u mojej koleżanki i nieźle mu szło HULAJNOGA DZIECIĘCA TRÓJKOŁOWA SPOKEY ! 4 KOLORY ! (2051154623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KROMA mi się rowerki biegowe baardzo podobają :-) tylko nie wiem czy Alicja za mała jeszcze na coś takiego nie będzie :confused: ale pomył fajny :tak:

makuc- u nas na osiedlu widziałam już 2 latki z nimi, ale chłopców, Olce nie kupowałam w tamtym roku, jeszcze nie kumała za bardzo, a teraz próbowała i jej się podobają, tylko cena wysoka :-)

reklama
Do góry